Hírarchívum - 2013. július

A MercurySteam nem akar több Castlevaniát

A spanyol MercurySteam képviselője a múltheti Comic-Conon megerősítette, hogy a csapat nem készít több Castlevania: Lords of Shadowot, a történet a második résszel lezárul. Könny szökik a szemünkbe.

Itt a böngészőben futtatható a RuneScape 3

Ki ne hallott volna már a RuneScape-ről, amely az első volt a free-to-play MMO-k között? A harmadik rész tegnap óta játszható a webböngészőkben, teljesen új 3D-s grafika mellett. Kár lenne kihagyni!

Nem lesz multi a Ratchet & Clank: Nexusban

Az Insomniac Games visszatér ahhoz a szériához, melyhez mindig is értett. A Ratchet & Clank: Nexusban hiába is keresnénk kooperatív módot, vagy multit, nem fogunk találni. Hamisítatlan single címmel van dolgunk.

Traileren a Ultra Street Fighter IV

A Street Fighter IV legteljesebb csomagja a jövő év elején lát napvilágot dobozos formában vagy DLC-ként. A legújabb előzetesben a friss karakterek - Hugo, Poison, Elena és Rolento - akcióznak.

Batman: Arkham Origins - jön Mad Hatter

Újabb gazfickóval bővül a Batman: Arkham Origins felhozatala: az Official Xbox Magazine legfrissebb száma fellibbentette a fátylat a hitvány Mad Hatterről, akinek megszorongathatjuk a grabancát.

Warframe Xbox One-ra? Csak a Microsofttól függ!

A Digital Extremes free-to-play sci-fi shootere akár Xbox One-on is tiszteletét teheti, ám a döntés a Microsofttól függ. Ha a cég változtatni fog a független fejlesztők esetében alkalmazott politikáján, révbe érhet a port.

Dark Souls II - reménytelen harc a tükörlovaggal

A Dark Souls mindig is híres volt az irtózatosan kemény főellenségekről, nincs ez másképp a folytatásban sem. A Comic-Conról kiszivárgott felvételen tanúi lehetünk egy noob játékos és a Mirror Knight párharcának.

Színfalak mögött a Castle of Illusion

A Castle of Illusion a Sega Studios Australia hattyúdala: a fejlesztőcsapatot idén bezárja a kiadó, ám a srácok stílusosan távoznak. Mickey egér a barátját menti ki a gonosz boszorkány tanyájáról.

Részletek a Titanfallról

A Respawn Entertainment illetékese elhintett pár érdekességet a mechákról, illetve megerősítette azt is, hogy különbségek lesznek a jelenlegi és a next-gen változatok között. Ugye nem lepődtünk meg?

Pikmin 3 - kezdjük az alapoknál!

A héten jelenik meg a Nintendo Wii U egyik régen várt exkluzív címe, a Pikmin 3, ám bizonyára vannak olyanok, akik nem tudják hová tenni a játékot. A legújabb előzetes megismertet minket az alapokkal.