Hírarchívum - 2013. július

Az Xbox One az utolsó öt perc játékot rögzíti

A Microsoft konzolja is képes játékfelvételeket rögzíteni és megosztani, ám az Xbox One csupán a legutolsó öt perc játékmenetet rögzíti, szemben a PS4-gyel, amely már negyedórát. Van köztük differencia.

FIFA 14 - az Ultimate Team rejtelmei

Az idei FIFA-ban visszatér az Ultimate Team, melyben mindenki összeállíthatja a világ legjobb csapatát, ahogy az erőforrások megengedik. A játékmódról a sorozat producere mesél nekünk néhány kedvcsináló társaságában.

Saint's Row 4 - a cicabunda ereje

Újabb Hail to the Chief-előzetessel bővült a Saint's Row 4 kedvcsinálóinak sora, melyben körvonalazódik, hogy miért olyan menő macskajelmezbe bújva feldúlni a várost. A Voltion játéka nem veszi komolyan magát.

Assassin's Creed IV - vadásszunk cápára!

Nagyadag Assassin's Creed IV:Black Flag-screenshottal és artworkkel készült a Ubisoft az idei Comic-Conra. Kiderül, hogy milyen lesz szigonnyal cápára vadászni és láthatjuk a különböző hajótípusokat is.

Forza 5 - mégsem kötelező a letöltés

A Forza Motorsport 5 önmagában is játszható lesz, amint betettük a lemezt a konzolba, nem kell hozzá kötelező letöltés az első indításkor. Persze erősen ajánlott csatlakozni a Live-ra, hiszen így lesz teljes az élmény.

Blogajánló: Comic-Con a Gamekapcson

Vasárnap befejeződött az év egyik legnagyobb geek fesztiválja a Comic Con. Az esemény hatására komoly emberek öltöztek be valamelyik szuperhősnek, óriás robotok harcoltak szörnyekkel - lázba is hozta bloggereinket.

Xbox One - a valós idejű arcfelismerésről

A Microsoft is jelen volt a Comic-Conon, ahol a belsős fejlesztőivel együtt kerekasztal-beszélgetést tartott az érdeklők előtt, ahol a next-gen konzol néhány új funkciójáról is szó esett. Ezekből szemezgetünk most.

Még egy élőszereplős The Bureau-trailer

Ráadásul nem is akármilyen! Az előzetes főszereplőjének döntését mi magunk is befolyásolhatjuk, ha küldünk egy üzenetet a megadott Twitter-csatornákra. Ügyes marketingfogással van dolgunk.

Clementine visszatér a The Walking Deadbe

Vártuk már nagyon a Telltale Games bejelentéseit a Comic-Conon, s nem is kellett csalódnunk. A The Walking Dead-kalandjáték második évadában visszatér a kislány, Clementine, ahogyan mások is.

Aliens: Colonial Marines - holnap jön a DLC

A Sega és a Gearbox bejelentette, hogy holnap érkezik az Aliens: Colonial Marines utolsó DLC-je, a Stasis Interrupted. A single-t bővítő csomagban kiderül, hogy mi történt Hicksszel. Várjuk már?