Hírarchívum - 2014. október

Kilencmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy a 2015-ös üzleti év első felében 65 százalékkal növekedtek a cég eladásai. A Watch Dogs is remekül teljesít, már 9 millió példányt szállítottak le a boltoknak.

Íme, a novemberi Games with Gold kínálata

Az Xbox Live Gold felhasználói novemberben ismét két játékot tölthetnek le térítésmentesen. Az Xbox One-osok ráadásul egy vadiúj indie alkotással gazdagodhatnak, míg az Xbox 360-asok egy közkedvelt shootert zsákolhatnak be.

Élőszereplős traileren a CoD: Advanced Warfare

A Sledgehammer alkotása a jövő héten landol a boltokban, de az Activision még nem állt le a kedvcsinálókkal. A legújabb élőszereplős trailert az a Peter Berg rendezte, akinek a Lone Survivor című filmet köszönhetjük.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!

A Sony vizsgálja a PS4 2.0-s frissítésének hibáit

A nagy számú panaszos felhasználó felháborodására reagálva a Sony állítása szerint már vizsgálja azokat a problémákat, melyek a 2.0-s firmware-frissítéssel bukkantak fel a PlayStation 4 rendszereken.

Bemutatón a Google moduláris telefonja

Néhány pillanatig végre működés közben is láthatjuk a Google "Project Ara" névre keresztelt moduláris, menet közben is átalakítható mobiltelefonját, mely a tervek szerint akár már jövőre megjelenhet a piacon.

Komoly spoilert mutatott a Ubisoft az új AC-ből

Az egy dolog, hogy zsákszámra kapjuk az előzeteseket az Assassin's Creed: Unityből, ahogy az is, hogy már kiszivárgott egy videó a játék elejéről, de azért mindennek van határa... Spoiler következik!

Jön a The Crew második bétafázisa

Érkezik a The Crew következő négynapos zárt tesztüzeme, melyben ti is részt vehettek, amennyiben a Uplay Shopból előrendelitek a játékot, illetve ha a várólistán a szerencsés kiválasztottak közé kerültök.

Központban az egészséges életmód

A mai napon egyszerre két nagynevű cég, a Microsoft és a Nintendo is előrukkolt életmódfigyelő kütyüivel, hogy ezek segítségével naprakészen tarthassanak bennünket az egészségünk megőrzésével kapcsolatban.

Megérkezett a YouTube-ra a 60 fps

A megduplázott másodpercenkénti képkockasebesség bizony látványos különbségeket mutat a YouTube-ra szánt felvételek élvezeti értékében, melyet két videó segítségével be is mutatunk nektek. Jó szórakozást!