Hírarchívum - 2014. október

600 ezer Wii U fogyott az elmúlt három hónapban

A Nintendo is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését. Ami a hardvereladásokat illeti, továbbra sincs túl sok ok az örömre, de legalább volt nyereség az elmúlt félév végén, és üzemi szinten is sokat javult a helyzet.

Bemutatkozik a Destiny első kiegészítője

Az Activision és a Bungie hivatalosan is lerántotta a leplet a Destiny első kiegészítőjének tartalmáról: kapunk új küldetéseket, új multiplayer pályákat, mindenféle cuccot, és a szintsapkát is kitolták a készítők.

Feltámadt a Big Huge Games, jön a DomiNations

A Big Huge Games alighanem a játékipar egyik legnagyobb túlélője, már kétszer is bezárták a stúdiót, de a srácok nem adják könnyen magukat: az alapítók vezetésével újra munkába álltak a fejlesztők.

Ingyenes a Crusader: No Remorse az Originen

A régivonalas akciójátékok szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a Crusader: No Remorse ingyenesen tölthető az Origin On the House promóciójának részeként. Az ajánlat korlátozott ideig él, szóval nem árt sietni.

The Crew - teljesítmény, alkalmazkodás és stílus

A címben szereplő három dolog szükséges ahhoz, hogy igazán sikeres legyél a The Crewban. Tereptől függően, mindenki ki akarja szipolyozni az utolsó cseppet is a verdájából, erre megannyi testreszabási lehetőségünk lesz.

A jövő héten landol PS4-en a How to Survive

Az EKO Software semmit nem bíz a véletlenre, minden földi jóval megpakolja a jövő héten letölthető formában érkező How to Survive: Storm Warning Editiont. A csomagban hat DLC-t és számos új funkciót találunk.

Megérkezett a PlayStation 4 új rendszerfissítése

A PlayStation 4 Masamune kódnevű 2.0-s firmware-frissítése már minden régióban elérhető. Az update olyan fontos funkciókat élesített, mint a Share Play, a videók YouTube-ra való feltöltése és a témák megváltoztatása.

Márciusban jelenik meg a Battlefield: Hardline

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Battlefield: Hardline, ez az EA legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentéséből derült ki. A Star Wars: Battlefront 2015 utolsó negyedévében, a Battlefield 5 pedig 2016 végén érkezik.

Dying Light - törölték az előző generációs portokat

A Techland lemondott a nyitott világú zombis címének PS3-as és Xbox 360-as portjáról. A csapat elmondása szerint a régi konzolokban egyszerűen nincs elég szufla az ambiciózus Dying Light futtatásához. Sajnáljuk.

Frissítve: Még ma megjelenik a Lords of the Fallen

Október 31. helyett már ma este elérhetővé fog válni a Lords of the Fallen. A játék megjelenési dátuma először Amerikában került előrébb, de most az európai debütálást is korábbra hozták. Emellett itt a launch trailer is.