Hírarchívum - 2014. október

Resident Evil Remastered - íme, a második trailer

Megkapta a második hosszabb - igaz, japán nyelvű - kedvcsinálóját a Resident Evil Remastered. A jövő év elején érkező remake a 2002-es GameCube-verziót veszi alapul, ám a látványt modern szintre hozza.

PlayStation 4-re is elkészül a Grave

A Broken Window Studios független horrorjátékának platformlistája egy újabb masinával bővült. A jövőre érkező alkotás a Sony konzolján is tiszteletét teszi, ennek örömére egy új, hátborzongató trailerrel szolgálhatunk.

Tölthető a The Evil Within PC-s javítása

A legújabb patchet felrakva a menüben is kikapcsolhatjuk a 30 fps-es korlátozást és a képernyő tetemes részét elfoglaló alsó és felső fekete csíkokat a The Evil Within PC-s verziójában. Ezen kívül számos bugot kijavítottak.

AC: Unity - mozgás közben az NVIDIA Gameworks

A Ubisoft és az NVIDIA többéves összeborulásának eredményeként látványos grafikai finomságokat hívhatunk elő az Assassin's Creed: Unity PC-s verziójában. Néhány fícsört csak GeForce GTX kártyákon élvezhetünk.

Végleg bezárt az Xbox Entertainment Studios

Most már tényleg búcsút inthetünk az Xbox saját készítésű TV-sorozatainak, mivel a két megmaradt tag, Nancy Tellem és jobbkeze, Jordan Levin is elhagyta a fedélzetet. Dugába dőlt a megmaradt sorozatok megmentésének terve.

Elindult a Dragon Age: Keep nyílt bétája

A Dragon Age: Keep egy testreszabási eszköz, amellyel a korábbi játékok mentéseit vihetjük át a Dragon Age: Inquisitionbe. A programot immáron minden érdeklődő kipróbálhatja az Originen, hiszen elindult a nyílt bétateszt.

BioShock Infinite: Complete Edition a jövő héten

A Take-Two a pénzügyi jelentése kapcsán emlékeztetett minket, hogy napokon belül a boltokban lesz a BioShock Infinite minden földi jóval megpakolt kiadása. Egyedül a PC-sek zsörtölődhetnek, hisz' ők nem kapnak belőle.

Dirty Bomb - PC-seknek tervezve

A Splash Damage megígérte, hogy a közelgő free-to-play lövöldéje fejlesztésekor teljes mértékben a PC-s játékosok igényeit tartotta szem előtt. Magyarán egy hagyományőrző multiplayer FPS-sel lesz dolgunk.

Itt vannak a novemberi PlayStation Plus-ajándékok

Habár hivatalos csatornán még nem láttuk a kínálatot, az IGN már megszellőztette, hogy milyen ajándékokat kapnak majd a PlayStation Plus előfizetői novemberben. Minden platformra két-két játék jön.

Launch traileren a Halo 2: Anniversary

Launch trailert kapott a Halo 2 felújított változata, amiben a játék új átvezetőiből láthatunk részleteket. Talán nem túlzás már most kijelenteni, hogy a Blur Studios remek munkát végzett.