Hírarchívum - 2014. november

Project HON - mert robotos MMO-kból nem elég

Az NCsoft egy mechás MMO-t jelentett be Project HON címmel, amely PC-re érkezik a következő év folyamán. Voltaképpen egy harmadik személyű nézőpontot használó shooterről van szó, teletömve RPG-elemekkel.

Need for Speed: No Limits - íme, az első trailer

A hónap elején kaptuk a fülest, hogy készül az új mobilos Need for Speed. Most végre belenézhetünk a No Limits alcímet viselő anyagba, amelyhez a híres autóversenyző, Ken Block is a nevét adja. A recept nem változott.

Wander - bemutatkozik a harcmentes MMO

Egy meglehetősen érdekes bolygóra repít minket a Wander, a felfedezésre és összedolgozásra épülő, harcmentes MMO, amely jövő tavasszal érkezik PC-re, Linuxra és PS4-re. Különleges karaktereket irányíthatunk benne.

Szépen fogy a Call of Duty: Advanced Warfare

Az idei év legnagyobb szórakoztatóipari startját produkálta a legújabb Call of Duty - tudtuk meg az Activisiontől. Egyetlen játék, film, könyv vagy zene sem hozott olyan szépen a konyhára, mint az Advanced Warfare.

Ennyit változott az első Resident Evil

Nem árulunk el nagy titkot azzal, ha elmondjuk: a Resident Evil közelgő HD-remake-je lesz a legszebb próbálkozás, ami a klasszikus feltámasztására irányult. Most a producer részletesen bemutatja a játékot.

Jövőre jöhet a Bladestorm: Nightmare

Érkezik a Bladestorm: The Hundred Years' War felújított, kibővített változata, melyben helyet kap egy új játékmód, a "rémálom" is. A frissített tartalmú kiadást már jövő tavasszal beszerezhetjük a konzoljainkra.

Nincs több ingyenes alkalmazás az App Store-ban

Nincs többé ingyenes alkalmazás az Apple App Store-jában, legalábbis a frissített letöltéskezdeményező címkék ezt mutatják. Aggodalomra persze semmi ok, a változás mindössze a mikrotranzakciókra figyelmeztet.

Deluxe Editiont kapott a Titanfall

A Respawn Entertainment és az Electronic Arts egy összecsomagolt változatot készített a Titanfall alapjátékból és a három letölthető tartalmából, mely a mai naptól érhető el PC-n, jövő héten pedig Xbox One-ra is megérkezik.

Újra tízmilliós táborral büszkélkedik a WoW

Masszív előfizetési csúcsot regisztráltak a Warlords of Draenor kiadása után, mellyel a World of Warcraft aktív tagjainak száma ismét tízmillió fölé ment. A népszerű MMORPG-nek utoljára két éve volt ennyi aktív felhasználója.

Evolve - ismerjük meg Cairát, az orvost!

A legújabb tizenhárom perces játékmenet-videóban Caira szerepével ismerkedhetünk meg az Evolve történetében, a mozgókép bemutatja a csapat szanitéc-vadász karakterének képességeit és felelősségét a terepen.