Hírarchívum - 2014. november

Életjelek a Civilization Online-ról

Több mint egy éve hallottunk utoljára a Civilization Online-ról, most friss látnivalókat kaptunk a koreai fejlesztésű birodalomépítős stratégiából. Ne a megszokott játékmenetre számítsunk, a fejlesztők változtattak a recepten.

Fejlesztői naplón a Tales from the Borderlands

A Game of Thrones mellett egy másik epizodikus kalandjáték is lapul a Telltale tarsolyában idén. Ez lesz a Tales from the Borderlands, amelyről most számos kulisszatitkot tudhatunk meg a fejlesztői naplóban.

Húsz percig mozog a Lost Ark Online

A múlt héten neveztük ki az egyik leglátványosabb Diablo-klónnak a Lost Ark Online-t, most újabb látványos képsorokkal szolgálhatunk a koreai akció-szerepjátékról. A húszperces anyagban szó esik a karakterosztályokról is.

Traileren a Driveclub DLC

Jövő héten érkezik a Driveclub The Ignition Expansion Pack névre hallgató DLC-je, mely új eventekkel, pályákkal és autókkal gazdagítja a PS4-exkluzív játékot. A start utáni problémák kárpótlásául ingyen tölthetik le a játékosok.

Far Cry 4 - késik a javítás

Jövő hét elejére csúszott a Far Cry 4 PC-s verziójának 1.4.0-s javítása, mely több apróbb hiba mellett a játékosok egy részénél jelentkező fekete képernyős indulást is orvosolni fogja.

Ingyen hétvégén a Chivalry: Medieval Warfare

Akinek elege van a modern kori hadviselést feldolgozó tucat FPS-ekből, annak szólunk, hogy hétvégén ingyen elérhető a Chivalry: Medieval Warfare, mely a középkorba helyezi a multis örömöket.

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - PC vs. PS4

A megjelenéshez közeledve egyre több információ lát napvilágot a PC-s Metal Gear Solid: Ground Zeroesról. Ezúttal az NVIDIA-nak hála érkezett némi információ és kép a számítógépes változatról.

Késik az Ori and the Blind Forest

Sajnos az ígértekkel ellentétben nem tud megjelenni a karácsonyi időszakban a Moon Studios csodálatosan kinéző platformere. Reméljük, hogy a játék előnyére válik a csúszás.

Xbox One-on is 60 fps-sel fut a Project CARS

A Slightly Mad Studios autóversenye a Microsoft konzolján is 60 fps-sel fut majd, de azt még nem tudni, hogy a felbontás 1080p lesz-e. Mindenesetre egy csokornyi képet gyűjtöttünk az Xbox One-os verzióról.

MiniDayZ - kétdimenziós DayZ, jöhet?

Miután a Bohemia Interactive áldását adta a MiniDayZ-re, végre mindenki rávetheti magát a DayZ felülnézetes perspektívát használó, 2D-s remake-jére. Az orosz rajongók munkájáról az eredeti alkotók is áradoznak.