Hírarchívum - 2014. november

Az eddigi legbizarrabb játékos kiegészítő

Bizarr kiegészítőre gyűjt a Brand & Grotesque csapata a Kickstarteren, ami lényegében annyit tud, hogy a játékban bekapott találatok alapján ténylegesen is lecsapolja a véredet. Jótékony célra használnák persze.

Újra mobiljátékon dolgozik a Remedy

Az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztője már jó ideje érdekelt a mobiljátékok piacán is. A fejlesztő legújabb álláshirdetéséből kiderült, hogy egy "kasszasikernek" ígérkező iOS-es címen dolgozik serényen.

The Hum - megelevenedik a Világok harca

Emlékeztek még a Világok harcára? H.G. Wells 1938-as rádiójátékát olyannyira komolyan vette a hallgatóság, hogy többen elhitték, az idegenek tényleg megszállták a Földet. A Thotwise Games valami hasonlóban gondolkodik.

Bemutatkozik a Ghost in the Shell-FPS

Tavaly már hallottunk híreket, hogy egy MMOFPS készül a Ghost in the Shell alapján, most végre mozgásban is megcsodálhatjuk a képességalapú lövöldözős címet, ráadásul nem is néz ki rosszul.

Leépítések a Double Fine-nál

Miután egy be nem jelentett projektet törölt Tim Schafer csapata, kénytelen volt elbocsátani 12 fejlesztőt. A vezető szerint egy ilyen döntés balszerencsés, de kénytelenek voltak meglépni, hiszen nem találtak hozzá kiadót.

Ilyen érzés játszani az EVE Online-nal

Oké, a CCP űrös MMO-je a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. A fejlesztők nemrégiben felhívást intéztek a játékosok felé: a csapat hangmintákat kért az ingame chatből és a beérkezett anyagokból drámai trailer született.

The Crew - holnap indul a nyílt bétateszt

A Ubisoft bejelentette, hogy november 25. és 27. között zajlik a The Crew nyílt bétatesztje Xbox One-on és PS4-en. Ez az utolsó lehetőség arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáld a nyitott világú autóversenyt.

Evolve - minden pálya ingyenes lesz

Hasonlóan a Killzone: Shadow Fallhoz, az Evolve alapjátékának tulajdonosai ingyen hozzájuthatnak a megjelenés után érkező pályacsomagokhoz, anélkül, hogy fizetős DLC-re kéne költeniük. Dicsérendő hozzáállás!

Simán halad a Devil's Third fejlesztése

A júniusi E3 óta nem hallottunk Tomonobu Itagaki Wii U-exkluzív akciójátékáról, ám a Valhalla Games fejese a minap megerősítette, hogy a fejlesztés simán megy és 2015 folyamán megjelenhet a Devil's Third.

Ingyen Limbo a korai Xbox One-tulajoknak

A Microsoft még egy ajándékkal kedveskedik azoknak, akik már a premierkor megvásárolták az Xbox One-t: ingyenesen letölthetik a PlayDead nagysikerű platformjátékának jelenlegi generációs változatát.