Hírarchívum - 2014. november

Szombaton kipróbálható a Sunset Overdrive

Az Xbox Live Gold-tagok véssék be a naptárjukba, hogy holnap, azaz november 22-én ingyenesen kipróbálható a Sunset Overdrive. Vasárnapig kötöttségek nélkül tolhatjuk a Insomniac Games őrült hangulatú sandbox címét.

Változott a Steam Early Access szabályzata

A Valve eredetileg arra tervezte a Steam Early Accesst, hogy a közösség már a fejlesztés szakaszában bizalmat szavazhasson az adott címnek, miután kicsengette annak árát. A visszaélések miatt változások léptek életbe.

Dragon Age: Inquisition - szex, szerelem, qunari

A BioWare legújabb RPG-je egy érett játék, s mint ilyen, a karakterek nem sokáig vacakolnak, ha pásztoróra van kilátásban. Az alábbi videó főszereplőjét gyengéd szálak fűzik, Iron Bullhoz, a qunarihoz. Az eredmény vicces.

A Sony így készül az év végére

Közeledik az év végi hajrá, amit mindenképpen meg akarnak lovagolni a konzolgyártók. A Sony semmit nem bíz a véletlenre: egy trailerben mutatja be azokat a finomságokat, amiért érdemes PlayStation 4-et venni.

Bloodborne - az első kép Gyuláról

Új képeket és infókat kaptunk a From Software PlayStation 4-exkluzív szerepjátékáról, a Bloodborne-ról. Bemutatkozik néhány új helyszín, egy új fegyver és még a Gyula nevű szereplő is.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Clash of Clans-klón Call of Duty módra

Bizony: megérkezett a Call of Duty: Heroes, ami egy mobilos Call of Duty-játék, ráadásul egy olyan, ami nem is kockáztat túl sokat, elvégre egy az egyben a Clash of Clans játékmenetét másolja.

Minden, amit a The Crewról tudnod kell

Már csak egy nagyobb Ubisoft-megjelenésünk maradt az évre, méghozzá a The Crew, ami december elején kerül boltokba. A "caRPG" is megkapta a maga minden részletre kiterjedő összefoglaló-előzetesét.

Itt az első trailer az új Trónok harca-játékból

Megkaptuk az első trailert a Telltale Games-féle Game of Thrones-játékból, ahogy az is kiderült, hogy a játék munkálataiban az HBO-s sorozat néhány színésze is közreműködik majd.

Kiszivárgott a Destiny: The Dark Below trailere

Egy szemfüles YouTube-felhasználó véletlenül szert tett a Destiny decemberben érkező letölthető tartalmának, a The Dark Below történeti hátterét bemutató kisfilmjére, mely állítólag egy hiba folytán került elő.