Hírarchívum - 2014. november

Az új konzolokra is megjelenik a Dark Souls II

Felfrissített grafika, új tartalom, extra NPC-k és egy új alcím is várja majd azokat a játékosokat, akik jövőre megveszik a Dark Souls II új konzolokra szánt, felújított változatát, melyből néhány képkockát is mutatunk.

Óva int a Ubi a The Crew első napi tesztjeitől

A Ubisoft gőzerővel készül a The Crew megjelenésére, és egyben arra figyelmezteti a játékújságírókat, hogy a kiadás napjáig nem lesz hozzáférésük a játékhoz az elhamarkodott értékelések megelőzése érdekében.

Változások védik a Steam-kereskedőket

Apró, az ajándékokat érintő változást eszközölt a Valve a digitális játékboltjának kereskedelmi rendszerében, mellyel a vezetőség abban bízik, hogy megakadályozzák a rossz szándékú csereberélők tevékenységét.

SW: The Old Republic - Revan árnyékában

Új trailerrel jelentkezik a Star Wars: The Old Republic következő kiegészítője, melyben Revan és árnyékból előbújt, világégésre vágyó harcosai a Sith Birodalommal és a Galaktikus Köztársaság erőivel egyaránt szembeszállnak.

Dátumot kapott a Total War: Attila

A Creative Assembly az imént bejelentette a soron következő Total War-játék megjelenési dátumát, emellett lerántotta a leplet az első DLC-ről is - ez amúgy az előrendelőknek ingyenes lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

És ennyi, ki lehet engedni a gőzt, az őszi-téli időszak legnagyobb megjelenéseinek többségén túl vagyunk - most már csak fel kell dolgozni az elmúlt hetek terméseit. Akinek ez sem lenne elég, keresgélhet még újabb címeket.

Gameplay traileren a Batman: Arkham Knight

Beesett estére egy új gameplay előzetes a Batman: Arkham Knightról, ami egy új, háromrészes sorozat első része. Hősünk a Scarecrow csapataitól hemzsegő Ace Chemicals-üzemben tesz rendet.

Sztárszínészek a Quantum Breakben

Dominic Monaghan és Shawn Ashmore is szerepel majd a Remedy Entertainment Xbox One-exkluzív játékában, a Quantum Breakben, ezt a Twitteren jelentették be a finn fejlesztők.

Brit toplista: rekorder a Grand Theft Auto V

A PlayStation 4-es és az Xbox One-os változat megérkezésével újra kilőttek a GTA V eladásai, de annyira, hogy a játék ezzel az Egyesült Királyság legkeresettebb játékává vált. Eddig a Call of Duty: Black Ops volt a csúcstartó.

Game of Thrones - a gép, ami elvisz Westerosra

A Steamen már előrendelhető a Telltale Game of Thrones-sorozata, és a játék adatlapjára felkerültek a minimum rendszerkövetelmények is. Nem kell aggódni, ez a cím nem sok gépet izzaszt majd meg!