Hírarchívum - 2014. február

Itt a The Walking Dead új epizódjának előzetese

A Telltale Games alkotásának folytatására még a jövő hétig várnunk kell, ám addig is itt van a legújabb előzetes a The Walking Dead: Season 2 - Episode 2: A House Dividedről. Clementine élete tovább bonyolódik.

Nintendo Wii és DS - nincs több online játék

Eljött az, amire azért lehetett számítani: a Nintendo bejelentette, hogy lelövi a Wii és a DS néhány online funkcióját, így az internetes multiplayernek is annyi egyebek mellett. Vásárolgatni azért még lehet online.

Jobban fogy a Psychonauts, mint bármikor

A Psychonauts annak idején nem aratott túl nagyot a kasszáknál, hiába volt remek játék. Tim Schafer szerint azonban az elmúlt két évben több pénzt hozott a konyhájukra, mint a korábbi években összesen.

Elkészült a Titanfall és az inFamous

Két aranylemezes bejelentés is jutott mára: a Respawn Entertainment és a Sucker Punch szinte egyszerre harangozta be, hogy elkészült a Titanfall és az inFamous: Second Son.

Húszórás kampány az új Wolfensteinben

A héten számos interjút és előzetest olvashattunk a Wolfenstein: The New Orderről, így már tudjuk azt is, hogy a Wolfenstein 1080p-ben hasít az új konzolokon, és hogy jó hosszú kampányra számíthatunk.

Murdered: Soul Suspect képcsokor

Egy hangyányit nem tudjuk hova tenni a Murdered: Soul Suspectet. Nem nagyon záporoznak róla az infók, mindent, amit tudunk róla, azt a bejelentéskor hallottuk. Így aztán minden látnivalónak kimondottan örülünk.

Jelentkezz a Tropico 5 bétatesztjére!

A Kalypso Media bejelenthette, hogy már minden érdeklődő regisztrálhat a Tropico 5 márciusi bétatesztjére. Nem árt jó előre bebiztosítani magadat, ha minden vágyad egy banánköztársaság irányítása!

Trials Fusion - dátum, trailer, képek

Most már tudjuk, hogy a Trials Fusion áprilisban jelenik meg konzolokon és PC-n. A dátum mellett friss előzetest és egy rakás képet kaptunk az ügyességi motoros játékról. Csekkold le mindet!

The Order: 1886 - játékmenet sallangok nélkül

Oké, az alábbi gameplay felvételből már láttunk morzsákat a múlt héten, ám most unalmas kommentártól mentesen élvezhetjük a Ready at Dawn teljességgel moziszerű alkotását. Galahad és Percival akcióban!

Renegade X - elindult a nyílt bétateszt

A nap, amire oly sokan vártunk, eljött: elrajtolt a Renegade X nyílt bétatesztje, a Command & Conquer: Renegade szellemi örökösére mától mindenki rávetheti magát. Egy fillért sem kérnek érte!