Hírarchívum - 2014. február

Titanfall - kicsomagoljuk a gyűjtői kiadást

Vajon mi fér bele egy olyan gyűjtői kiadásba, aminek az árából egy fél Xbox One-t lehetne venni? Például egy 45 centis szobor, ami többféle módon is kivilágítható - nagyon durván néz ki!

Leépítések a God of War fejlesztőinél

Eleinte pletyka volt, nem sokkal később azonban a Sony is megerősítette, hogy leépítések voltak a Sony Santa Monicánál. A God of War fejlesztőinek állítólag egy projektjét is törölték ezzel párhuzamosan.

Pénteken leáll a Call of Duty: Elite

Azt ugyan eddig is lehetett sejteni, hogy az Activision hanyagolni fogja a jövőben a Call of Duty: Elite-et, túl sok konkrétumot viszont nem tudtunk a szolgáltatás sorsáról. Nos, most már tudunk: pénteken lelövik.

Olcsóbb lesz a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

Hogy mi állhat a döntés hátterében, azt nem tudni, de a Konami tíz-tíz dollárral csökkentette a PS4-es és az Xbox One-os Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes árát. Pluszban az első vásárlók ajándék DLC-t is kapnak.

Launch traileren az új Plants vs. Zombies

Holnap jelenik meg a Plants vs. Zombies: Garden Warfare Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A jeles esemény apropójául a kötelező launch trailerrel kedveskedünk nektek, aztán indulhat a multis mészárszék.

Outlast - megvan a Whistleblower DLC dátuma

Áprilisban mind a PC-s, mind a PS4-es Outlast kibővül egy előzménytörténettel. Azt a figurát alakítjuk benne, aki a Mount Massive falain belül fülest adott Milesnak, az alapjáték újságíró főhősének, miszerint az intézmény romlott.

Először mozog a Sonic Boom

A Sega kiadott egy fejlesztői naplót a Nintendo Wii U-ra és 3DS-re érkező Sonic Boomról, ami alapesetben nem annyira érdekes, ám a készítők beszédei közt az első gameplay felvételeknek is örülhetünk.

Dead Rising 3 - elérhető a Chaos Rising DLC

A rajongók már rátehetik a mancsukat a Capcom zombis akciójátékának harmadik bővítményére, a Chaos Risingra, amely új fegyvereket és küldetéseket hoz magával, és pluszban egy frankó motort is.

Márciusban élesedik a Twitch Xbox One-on

A Microsoft bejelentette, hogy március 11-én, tehát a Titanfall megjelenésének apropóján startol el a Twitch Xbox One-on. A játékosok akkortól közvetíthetnek gameplayt az interneten keresztül, a barátok legnagyobb örömére.

Augusztusban jön a Risen 3: Titan Lords

A Deep Silver formálisan is bejelentette a Risen harmadik részét, ami nem ért minket villámcsapásként, tekintve, hogy a német PC Games már a múlt héten megszellőztette a szerepjátékot. Nyáron kaparinthatjuk meg.