Hírarchívum - 2014. március

2014 FIFA World Cup Brazil - videón a játékmódok

Három hét van hátra a 2014 FIFA World Cup Brazil megjelenéséig, az EA Sports pedig rendületlenül tolja ki magából az új látnivalókat: most egy olyan gameplay videót kaptunk, ami az "új" játékmódokat mutatja be.

Facebook: nem nyúlunk bele az Oculus Riftbe

Cáfolta azokat a pletykákat a Facebook, amik arról szóltak, hogy átalakítaná az Oculus Riftet: a cég nem akarja rátenni a logóját a kütyüre, és a kezelőfelületét sem piszkálná meg.

Titanfall - egymásnak eresztik a csalókat

Rendhagyó módon védekezik a Titanfall csalói ellen a Respawn Entertainment: aki cheatel, az továbbra is játszhat, viszont csak és kizárólag a többi cheater ellen. Megnéznék egy ilyen meccset!

Hellraid - a csontvázak szépen mozognak

A lengyel Techland rendkívül büszke a Hellraidben szereplő csontvázak animációjára, ezt most egy fejlesztői videóban is megcsodálhatjuk. A középkori Dead Islandra mi is befizetnénk már.

A 3D Realms reagált a Gearbox vádaira

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Gearbox Software beperelte a 3D Realmset, mivel szerinte a csapat jogtalanul használja a Duke Nukem nevet egy készülő alkotásához. A 3D Realms tagadja a vádakat.

Zombies Monsters Robots - képek és trailer

Az En Masse Entertainment és a kínai Yingpei Games formálisan is bejelentette a múlt heti GDC-n leleplezett Zombies Monsters Robotsot. A kooperatív örömökre kihegyezett TPS-ről most egy raklapnyi látnivalóval szolgálhatunk.

GDC 2014: A teljes Project Morpheus-prezentáció

A múlt héten San Franciscóban megrendezett Game Developers Conference-en leplezte le a Sony a saját VR-szemüvegét, a Project Morpheust. Most a teljes prezentációt visszanézhetitek, demókkal, mindennel.

Érkezik a Mordheim: City of the Damned

A Games Workshop klasszikus Mordheim táblajátékának adaptációja készül a Focus Home Interactive-nál, amely egy körökre osztott taktikai alkotás lesz némi RPG-elemmel. Gyors tempójú, véres harcok várnak csapatunkra.

Alien: Isolation - tekintsünk a kulisszák mögé

A fejlesztők szerint az Alien: Isolationben egy percre sem érezzük magunkat biztonságban, legfeljebb elmélázunk, ha néha-néha kitekintünk az űrállomás ablakán. A fenyegetés folyton ott lohol a sarkunkban.

Sony Turkey: PS4-re is jön a The Last of Us

A Sony török részlege szerint a nyár folyamán PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a The Last of Us. A Naughty Dog játékának portját egyenesen a cég alelnöke, Sercan Sulun erősítette meg a helyi televízióban.