Hírarchívum - 2014. március

Notch kiborult, nem lesz Minecraft Oculus Riftre

Notch kibukott azon, hogy a Facebook felvásárolta az Oculust, ezért le is állított minden olyan munkálatot, ami a Minecraft Oculus Riftre készülő változatával kapcsolatos. Azt mondta, nem bízik a Facebookban.

Breaking: megvette a Facebook az Oculust

Késő esti breaking, a Facebook bejelentette, hogy felvásárolja a VR-szemüvegéről ismert Oculust, méghozzá nem is kis pénzért. Az Oculus Rift munkálatai természetesen folytatódnak.

Blogajánló: Vendégszerkesztő Special Edition

A legutóbbi blogajánlóval akaratunkon kívül, de elég nagy vitát kavartunk, ezért úgy gondoltuk, ezúttal a háttérbe vonulunk, és négy vendégszerkesztőnek adjuk át a stafétát. Lássuk őket!

The Forest - képek az erdő mélyéről

Abszolút jót tesz a The Forest hátborzongató atmoszférájának, hogy valódi hollywoodi szakemberek dolgoznak a látványvilágon - szinte hihetetlen, hogy mi hoztak ki az Unity 4 engine-ből. Nézzük meg közelebbről!

Sikeres a Bear Simulator Kickstarter-kampánya

Az agyament kecskeszimulátor után itt van egy újabb poénos játék. A Bear Simulator olyan, mint a Skyrim, csak éppen egy medvét irányítunk benne. A kickstarteres kampányban kitűzött célt messze túlszárnyalták a fejlesztők.

Nem lesz konzolos ArmA III

A cseh Bohemia Interactive biztosan nem portolja az ArmA III-at Xbox One-ra és PS4-re, mert az "nem lenne igazságos" a PC-sekkel szemben. A következő játékuk viszont multiplatform lesz.

Megjelent a Betrayer, itt a launch trailer

A F.E.A.R. néhány korábbi fejlesztőjét is alkalmazó Blackpowder Games első játéka rendkívül ígéretesnek tűnik. Monokróm látványvilág, sandbox stílus és túlélésért vívott harc vár ránk az FPS-ben.

CoD: Ghosts - a jövő hétig frissíthetünk next-genre

Az Activision volt olyan rendes, és szólt, hogy ha előző generációs Call of Duty: Ghosts-szal rendelkezel, akkor még egy hétig van lehetőséged arra, hogy kedvezményesen a next-gen változatra frissíts.

Launch traileren a BioShock Infinite DLC-je

Ma gördült ki a gyártósorról a BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode Two, s ennek apropóján a Take-Two egy utolsó trailerrel kedveskedett a rajongóknak. A kiegészítőben egyébként Elizabethet irányíthatjuk a Rapture-ben.

Leépítések a Driveclub fejlesztőinél

A Sony három európai stúdiójánál, köztük a Driveclub fejlesztőinél is leépített, és bár túl sok konkrétumot nem tudtunk meg, a cég megígérte, hogy a várva-várt autóversenynek nem lesz hátránya ebből.