Hírarchívum - 2014. március

Frissítve: Battlefield 4 - késik a PC-s Naval Strike

A Battlefield 4 legújabb kiegészítője ma jelenik meg, üröm az örömben, hogy a DICE az utolsó pillanatban eltolta a számítógépes verzió rajtját, és nem is árulta el, hogy mekkora csúszásra számíthatunk.

Idén nem az EA lesz a legrosszabb cég

Akár örülj neki, akár nem, jó ha tudod, hogy idén már biztosan nem az EA lesz a legrosszabb amerikai cég. A The Consumerist ominózus versenyén már az első fordulóban kiesett a kiadó.

Más platformokra is kigördül az OlliOlli

A Roll7 gördeszkás játéka abszolút pozitív visszajelzéseket kapott PlayStation Vitán, így aligha meglepő, hogy számos másik platformon is elérhetővé teszik a címet. A portok megjelenése nyáron várható.

Traileren a Fantasia: Music Evolved

Tavaly szeptemberben hallottunk utoljára a Harmonix és a Disney közös munkájának gyümölcséről, a minap viszont egy új trailert kaptunk a Fantasia: Music Evolvedhez. Játék és muzsika két percben.

Assassin's Creed módra folytatódhat az inFamous

Alig jelent meg az inFamous: Second Son, a Sucker Punch máris a folytatásról, sőt a folytatásokról beszél. A játék direktora szerint nem elképzelhetetlen, hogy Assassin's Creed-stílusban folytassák a sorozatot.

Xbox One-ra is készül a Diablo III

Most, hogy mindenki a Diablo III kiegészítőjével játszik, jöjjön egy extra jó hír: a Blizzard megerősítette, hogy Xbox One-ra is elkészítik az alapjátékot, illetve a Reaper of Souls-t is.

Mikor lesz éles a The Elder Scrolls Online?

Nyilván április 4-én, ám most órára pontosan megtudhatjuk, hogy mikor indulnak a PC-s TESO szerverei, beleértve a korai hozzáféréssel rendelkezőkre érvényes időpontokat is. Állítsátok be az ébresztőt, nehogy lemaradjatok!

Friss képeken a Tom Clancy’s The Division

A Ubisoft jóvoltából kilenc screenshot futott be a Tom Clancy’s The Divisionről, amik az éjszakai harcokat mutatják be, és még tetőtéri látképeken is gyönyörködhetünk. A világvége is látványos tud lenni - de még mennyire!

Készül a RollerCoaster Tycoon igazi folytatása is

A mobilos RollerCoaster Tycoon 4 bejelentése után húzták a szájukat a rajongók, mondván nem olyan folytatást kapnak, mint azt szerették volna. Az Atari megígérte, hogy a készülő PC-s RollerCoaster Tycoon nem a mobilos cím portja lesz.

E3 2014: A Microsoftnak kevés a kilencven perc

Mármint a redmondiak "nagyon kevésnek" érkezik a sajtótájékoztatójukra kapott kilencven percet, de megígérték, hogy egy sallangoktól mentes, kizárólag a játékokra koncentráló konferenciával jelentkeznek júniusban.