Hírarchívum - 2014. március

Goat Simulator - zseniális launch trailer érkezett

A Coffee Stain Studios egy az egyben lemásolta a Dead Island legendás előzetesét, ám zombik helyett most a gonosz kecskék és a rémült emberek kapják a főszerepet.

God of War: Ascension - minden DLC ingyenes

A Sony a minap ünnepelte a God of War: Ascension első születésnapját, s a jeles dátum alkalmából az összes multis DLC-t ingyenessé tette, valamint jelentősen lefaragott a különféle boosterek árából.

Project C.A.R.S. - támogatja a Project Morpheust

A Slightly Mad Studios sem mond le a virtuális valóságról: a Project C.A.R.S. PS4-es verziója támogatni fogja a múlt héten leleplezett VR-szemüveget, a Project Morpheust. Tényleg ott leszünk a cockpitben.

Filmes traileren a Tropico 5

A Kalypso Media nem aprózza el a Tropico 5 marketingkampányát, szinte hetente futnak be látnivalók a diktátorszimulátorról. Ezúttal egy CGI trailerrel kedveskedett nekünk, ami alapozásnak tökéletes.

Korábban jön a Wolfenstein: The New Order

Na, azért nem kell itt hetekkel előrébb hozott megjelenési dátumra gondolni! A Bethesda bejelentette, hogy a Wolfenstein: The New Order pár nappal korábban landol az európai boltokban, mint azt korábban tervezték.

A Razer is beszáll a VR-őrületbe?

Oké, tudom, hogy a csapból is ez folyik, de tényleg érdekes, milyen hullámokat kavart a Facebook, miután bejelentette az Oculus felvásárlását. Tényleg mindenki virtuális valóságot akar?

EA: Arkhamot csinálnánk a Star Wars-ból

Az Electronic Arts vezérigazgatója úgy nyilatkozott a napokban, hogy abba az irányba szeretnék terelni a készülőfélben lévő Star Wars-játékaikat, amit a Batman: Arkham-sorozat is képvisel.

Assassin's Creed: Unity - már 2010-ben teaselték

Érdekes apróságra hívta fel a figyelmet a Ubisoft írója: valójában már az Assassin's Creed: Brotherhoodban elkezdték teaselni az Assassin's Creed III-at és az Assassin's Creed: Unityt. (Spoilerveszély!)

Élőszereplős kisfilmet kapott a Deus Ex

Ahogy azt a múlt héten beharangozták, megérkezett a Deus Ex: Human Revolution élőszereplős kisfilmje. Nem hivatalos, csak rajongói adaptációval van dolgunk, ettől függetlenül muszáj megnéznetek!

Brutális videokártyát mutatott be az NVIDIA

Az NVIDIA leleplezte a GeForce Titan Z-t, ami ugyan már önmagában is egy atomerőmű teljesítményével vetekszik, viszont van vele egy óriási probléma: potom 3000 dollárt kérnek érte. Háromezret.