Hírarchívum - 2014. április

Befutott a War of the Vikings launch trailere

A Fatshark jóvoltából megvívhatunk pár emlékezetes csatát Európa északi részén a War of the Vikingsben. A 64 fős multis csatákra, azon belül közelharcra és íjászkodásra kihegyezett játék már elérhető PC-re.

Makulátlan képeken a Batman: Arkham Knight

Egy rakás screenshottal örvendeztetett meg minket a Rocksteady - néhányukat már láttuk korábban is, de nem ilyen remek minőségben, mint most. A Batman: Arkham Knight kétségkívül káprázatosan fest.

Napi WTF: Cult of the Wind

Egy ismeretlen helyen és időben egy olyan kultusz létezik, ami imádja a repülőgéproncsokat. Tagjai magukat repülőgépnek képzelik, és kitárt karokkal, szájukkal a gép motorját utánozva harcolnak egymás ellen.

Új DLC-t kapott a Plants vs. Zombies: GW

Ráadásul ingyeneset, szóval nem olyan rossz cég az az EA, bármit is gondoltok róla. Már elérhető a Plants vs. Zombies: Garden Warfare Zomboss Down névre keresztelt bővítménye, melyben vadnyugati környezetben folyik a harc.

Megjelent a Moebius: Empire Rising

Jane Jensen legújabb kalandjátéka, amely a Gabriel Knight szellemi örökösének tekinthető, már elérhető PC-n és Macen. Főhősünk Malachi Rector régiségkereskedő, aki egy világra szóló összeesküvés nyomára bukkan.

21 perc alatt játszották végig a Half-Life-ot

Bárki bármit mondjon, a speedrun művészet: a játékok lehető leggyorsabb végigjátszása nem feltétlenül az élvezetről szólnak, itt csakis a sebesség és a teljesítmény számít, és minden részletet ismerni kell.

Blood Bowl II - videón az első meccs

Végre valami normális látnivalót is kaptunk a Blood Bowl folytatásából, a Cyanide Studios előrukkolt az első olyan trailerrel, ami már az új rész egy emberek vs. orkok meccsét örökíti meg.

Fontos üzenete van a Watch Dogs-csúszásnak

A The Division fejlesztői szerint fontos üzenete van a Watch Dogs-csúszásnak, hiszen az, hogy a Ubisoft óriási veszteségek árán is bevállalta a késést, arra utal, hogy a minőség a legfontosabb neki.

Megint teaselik a Beyond Good & Evil 2-t

Michel Ancel valami olyat tett a minap, hogyha nem készül gőzerővel a Beyond Good & Evil 2, akkor az minimum provokációnak tekinthető. Húzta kicsit a rajongók agyát, épp csak egy pillanatig tartott.

Napi WTF: Soda Drinker Pro

Szégyen, de a Soda Drinker Pro már elérhető egy ideje PC-re, viszont én csak most hallottam róla először, azután, hogy bejelentették az Xbox One-os változatot. Ez egyébként egy üdítőívó-szimulátor.