Hírarchívum - 2014. április

ArmA III - Zeusz lesújtani készül

Megjelent az ArmA III új DLC-je: az ingyenes kiegészítőben Zeusz szerepét ölthetjük magunkra, méghozzá olyan értelemben, hogy kedvünkre és valós időben bosszanthatjuk a többi, éppen harcolni próbáló játékost.

Késik az Outlast kiegészítője

Csúszik az Outlast kiegészítője, de épp csak egy leheletnyit: május elején már játszhatunk is a Whistleblowerrel, amiben egy új főszereplővel kutakodhatunk a Mount Massive elmegyógyintézetben.

Íme, a Titanfall első DLC-je

A Respawn a PAX Easten jelentette be a Titanfall első DLC-jét, ami a korábbi híreknek megfelelően három új pályával bővíti majd a játékot. A fícsör- és a játékmódlistán is lesz frissítés, de azért nem kell fizetni.

Star Citizen - elképesztő gameplay jelenetek

Ha eddig csak azon hüledeztél, hogy a rajongók 40 millió dollárt gyűjtöttek össze a Star Citizen fejlesztésére, itt az ideje, hogy megnézz belőle egy hosszabb gameplay videót is: garantáltan hátast dobsz tőle!

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth bejelentés

Nagyon úgy néz ki, hogy ősszel úgy eltűnik majd a PC-s játékosok egy jelentős része, mintha a föld nyelte volna el őket: a PAX Easten bemutatkozott a Sid Meier's Civilization: Beyond Earth.

Caffeine - túlélőhorror koffeinfüggőknek

Friss trailerrel jelentkeztek a Caffeine alkotói, akik azt remélik a kedvcsinálótól, hogy a potenciális adományozók a pénztárcájukhoz nyúlnak. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott sci-fi túlélőhorror tényleg a frászt hozza ránk.

Ismét mozog a Fortnite

A Game Informer a héten leplezte le az első konkrétumokat az Epic Games kooperatív lövöldéjéről, most a pedig a fejlesztők mesélnek a munkálatokról egy új videóban, ami tobzódik a gameplay jelenetekben.

Kinect-támogatást kap a Dragon Age: Inquisition

A Kinect segítségével hangutasításokat adhatunk csapattársainknak a Dragon Age: Inquisitionben - erősítette meg a BioWare. A rendszer hasonló lesz a Mass Effect 3-ban látott megoldáshoz. Örülünk?

Jön a Magic 2015: Duels of the Planeswalkers

Az idei PAX Easten jelentette be a Wizards of the Coast, hogy már készül a Magic 2015: Duels of the Planeswalkers, ami Xbox One-on is tiszteletét teszi. Nyáron újra kártyázhatunk.

Bound by Flame - még mindig a harc

Minden hétvégén kapunk némi kedvcsinálót a Bound by Flame-ről, ezúttal sincs ez másképpen. A Spiders Studios rendkívül büszke a Bound by Flame harcrendszerére, ezt úton-útfélen hangoztatja is.