Hírarchívum - 2014. április

Heroes of the Storm - Kerrigan akcióban

Friss előzetest kapott a Blizzard Entertainment MOBA-ja, melyben a StarCraft-sorozat szexi hősnője, Kerrigan kapta a főszerepet. Bizony, a zergek királynőjét is irányíthatjuk a Heroes of the Stormban.

Project Totem - a Max alkotóitól

A PAX East apropóján sorra mutatkoznak be az ígéretesebbnél ígéretesebb játékok, most éppen a Max: The Curse of Brotherhood alkotói jelentették be a következő fejlesztésüket, a Project Totemet.

Új traileren a Hack 'n' Slash

Új előzetest kapott a Double Fine következő játéka, a Hack 'n' Slash. Az akció-kalandjáték címe mindent elmond: itt úgy haladhatsz előre, úgy küzdheted le a szembejövő akadályokat és ellenfeleket, hogy meghackeled a játékot.

PC-re is megjelenik a Below

Új trailert kapott a Below, aminek a végén már nemcsak az Xbox One logója tűnik fel, de egy elég erőset utalnak a készítők a steames megjelenésre is. Vajon mennyit kell rá várni?

Orcs Must Die! Unchained bejelentés

A néhai Ensemble-tagokból álló Robot Entertainment bejelentette az Orcs Must Die!-sorozat legújabb részét, és Unchained bőven hoz újdonságot a sorozatba: alaposan átalakul a játékmenet, és alapjáraton fizetni sem kell érte.

Dátumot kapott a Transistor

Ha tetszett annak idején a Bastion, a Transistor is bejön majd, és nemcsak azért, mert ezt is a Supergiant Games fejleszti. Ahogy a Bastion, úgy a Transistor is nagyon erős lesz hangulatban.

Melyik free-to-play játékra költünk a legtöbbet?

Kis statisztika következik: a Superdata elemzése szerint átlagosan a World of Tanks-re költünk a legtöbbet a PC-s free-to-play játékok közül, utána a Team Fortress 2 és a Guild Wars 2 következik.

Befutott a Family Guy: The Quest for Stuff intrója

Csak szólunk, hogy tegnap jelent meg iOS-re és Androidra a Family Guy: The Quest for Stuff, melyben a szeretett várost, Quahogot katasztrófa érte Peter Griffin örültségéből kifolyólag. A bevezető filmtől letettük a hajunkat.

The Witcher 3: Wild Hunt - így készült a világ

A CD Projekt RED pályatervezői profi munkát végeznek, megannyi apró objektumot pakoltak bele a játékba. A lengyelek az Umbra 3 middleware segítségével élő és lélegző világot alkottak meg.

Fortnite - befutottak az első részletek

A Game Informer májusi számában olvasható előzetesből a szemfülesek kiemelték a lényeget, így most rengeteg friss infóval gazdagodtunk az Epic Games nyitott világú túlélőjátékáról.