Hírarchívum - 2014. május

Gameplay traileren az EA Sports UFC

Mivel közeledik az EA Sports UFC megjelenése, csak úgy záporoznak a játék előzetesei: most éppen egy gameplay trailert kaptunk, ami a meccsekből ad hatpercnyi ízelítőt.

PlayStation Vitára is megjelenik a Child of Light

A Ubisoft bejelentette, hogy a Sony kézikonzoljára is előrukkol egy változattal a Child of Lightból, ráadásul már nem is kell sokat várni a megjelenésére: július első napjaiban tudunk ráúszni.

Szeptemberben jön az új Gauntlet

A Warner Bros. Interactive Entertainment bejelentette, hogy szeptember elején válik letölthetővé a klasszikus Gauntlet rebootolt változata. Az előrendelők még egy ajándék képregényt is kapnak!

Mindenki kipróbálhatja a free-to-play FIFA-t

Az EA Sports bejelentette, hogy most már nemcsak az oroszok és a brazilok nyúzhatják a FIFA Worldöt, de mindenki más is. A játék egyelőre nyílt bétatesztelés alatt áll, nem tudni, mikor fut be a végleges verzió.

Sniper Elite 3 - így öljük meg Hitlert

Hasonlóan az előző részhez, a Sniper Elite 3 előrendelői ingyen megkapják a Hunt the Grey Wolf DLC-t, melyben a Führer levadászása lesz a becses feladatunk. A Rebellion egy előzetes keretében is kitér a csomagra.

The Witcher 3 - konzol-exkluzív tartalmak nélkül

A CD Projekt RED vezérigazgatója, Marcin Iwinski szerint a The Witcher 3 minden platformon ugyanolyan lesz tartalmilag, nem terveznek konzol-exkluzív bónuszokat, és nem késleltetik mesterségesen a megjelenést.

Far Cry 4 - részletek a történetről

Egy webáruház előrendelői oldaláról szivárgott ki a Far Cry 4 fülszövege, így már tudjuk, hogyan hívják a főhőst, és miért utazik Kyratba, a Himalája zord vidékére. A sztori bizonyára nem kap irodalmi Nobel-díjat.

Már böngészőben is futtatható az AC: Pirates

A Ubisoft jóvoltából böngészőben futtatható változatot kapott az Assassin’s Creed: Pirates, a tavaly év végén mobilokra megjelent mellékág. Egy kalózhajó kapitányaként hódíthatjuk meg a Karib-tengert.

Ace Combat: Infinity - előzetes a premier örömére

A jövő héten landol nálunk Bandai Namco free-to-play repülős címe, az Ace Combat: Infinity, s ennek apropóján egy akciódús kedvcsináló érkezett a játékról. A harcnak csak az üzemanyagszint szabhat határt.

Traileren a PS4-es játékok

A Sony szerint a PlayStation 4 még mindig a legjobb hely a játékra, s a legújabb kedvcsinálót végignézve úgy tűnik, hogy igaza van. A közelmúltban megjelent és az érkező produktumokról szól a következő videó.