Hírarchívum - 2014. május

Nyáron érkezik a Metro Redux

A 4A Games percekkel ezelőtt hivatalosan is leleplezte a Metro Reduxot, a Metro 2033-at és a Metro: Last Lightot tartalmazó gyűjteményt. Nem csupán a grafikát tupírozták fel, okosabb lett az M.I., és új tartalmakat kapunk.

Sztoritraileren a Middle-Earth: Shadow of Mordor

A Warner nem aprózza el, a héten már a második előzetest adja ki a Middle-Earth: Shadow of Mordorról. Ezúttal a történetről tudhatunk meg pár érdekességet. A főszereplő, Tailon hangját - minden meglepetés nélkül - Troy Baker adja. Hűha!

Dátumot kapott az Evolve

A Take-Two az imént szólt, hogy a Turtle Rock kooperatív örömökre kihegyezett lövöldéje október végén landol a boltok polcain. A hír mellé újabb képek érkeztek, melyek eddig még nem látott vadászokat mutatnak be.

Európában is megjelenik a Samurai Warriors 4

Nem kell irigykednünk a japánokra, hiszen Európában és az Egyesült Államokban is tiszteletét teszi a Samurai Warriors negyedik része. Ráadásul a PS3-as és a PS Vitás verzió mellett kapunk next-gen változatot is.

Space Hulk: Deathwing - itt vannak az első képek

Tavaly szeptemberben hallottunk utoljára a Warhammer 40.000 univerzumában játszódó FPS-ről, amely az Unreal Engine 4-et használja. Ma azonban befutottak az első screenshotok a sötét és brutális shooterről.

60 fps-sel szalad PS4-en a Metro Redux

A Deep Silver újra nekifut a 4A Games sorozatának: a Metro Redux a Metro 2033-at és a Last Lightot tartalmazza némileg feljavított grafika mellett. Most már tudjuk, hogy a PS4-es változat 60 fps-sel fut.

Íme, az Epic Games Flappy Bird-klónja

Hihetetlen, de igaz: az Unreal Tournamentről és a Gears of Warról elhíresült Epic Games is beállt Flappy Bird-klónt csinálni Tappy Chicken címmel. A mobiljátékot már tölthetjük iOS-re és Androidra.

Úton a PS4-es SingStar

Tegnap volt a SingStar-sorozat tizedik születésnapja, ennél jobb alkalmat nem találhatott volna a Sony arra, hogy bejelentse a karaoke-játék PS4-es változatát, valamint azt az appot, amivel mikrofont csinálhatunk a mobilunkból.

Steam - elérhető az In-Home Streaming

Élesben is elrajtolt a Steam várva-várt újdonsága, az In-Home Streaming, ami lehetővé teszi, hogy két steames számítógép között streameljük a játékainkat. A leendő Steam Machine-tulajoknak különösen jól jön.

Xbox One - be akarták építeni a Kinectet is

A Microsoft egy interjúban vallotta be, hogy olyan prototípust is készítettek az Xbox One-ból, amibe bele volt építve a Kinect, így az nem külön tartozékként szobrozott volna a tévé alatt.