Hírarchívum - 2014. május

Beperelte a ZeniMax az Oculust

A múltkori fenyegetőzést követően a ZeniMax be is perelte az Oculust, a Bethesda és az id Software anyacége üzleti titok megsértésével vádolja az Oculus Rift VR-szemüveg tervezőit.

Ezért csúszott 2015-re a The Division

A Ubisoft Massive egyik névtelen tagja kiteregette a szennyest a Tom Clancy’s The Divisionnel kapcsolatban, szerinte a 2015-ös megjelenés is csak egy optimista feltételezés. Rengeteg munka vár a srácokra.

Augusztusban jön a Wasteland 2

A minap landolt a Wasteland 2 legújabb bétaverziója, melyben az utolsó bejárható terep, Arizona is helyet kapott. Az inXile bejelentette, hogy a posztapokaliptikus RPG végleges változata augusztus folyamán jelenik meg.

Bemutatkozik a Hunger

A LittleBigPlanet Vita társfejlesztője, a Tarsier Studios végre leleplezte legújabb játékát, az egyelőre Hunger munkacímen futó külső nézetes kalandjátékot, amely a Sony konzoljain teszi tiszteletét.

Gameplay traileren a Batman: Arkham Knight

Vadonatúj gameplay trailerrel jelentkezett a Rocksteady a Batman: Arkham Knightról. A videó főszereplője az egyik főgenya, aki felszólítja Gotham lakosait, hogy távozzanak a városból, különben nagy baj lesz.

Frissítve: Külső HDD-támogatást kap az Xbox One?

Újabb szóbeszéd látott napvilágot a Microsoft háza tájáról. Egy névtelen fejlesztő szellőztette meg az infót, amely szerint az Xbox One-hoz hamarosan külső merevlemezt is csatlakoztathatunk.

Így regisztrálhatsz a Destiny bétatesztjére

Nem titok: ha előrendeled a Bungie sikervárományosát, akkor automatikusan részt vehetsz a szeptemberben induló bétatesztben. A PlayStation Networkön már bebiztosíthatod a résztvételedet, el is mondjuk, hogyan.

Egy hetet csúszik a The Forest

Habár a nyitott világú horrorjátékot holnapra vártuk, csak a jövő héten startol el az early access verzió - erősítette meg az Endnight Games. Némi polírozás vár még a címre, a hátralévő idő pedig gyorsan eltelik, higgyétek el.

Google Glass teszt a HWSW-n

A viselhető informatika egyik úttörője a Google, amely egy ideje egy szemüvegbe építve képzeli el a felhasználók által látott sokadik kijelzőt. Nagytestvérünk, a HWSW letesztelte a Google Glasst.

Come Midnight - a People Can Fly törölt játéka

A People Can Fly korábbi fejese az Eurogamernek beszélt a csapat egy törölt projektjéről, ami a THQ-nak készült, és állítólag olyan volt, mintha az L.A. Noire-t és az Unchartedet keresztezték volna.