Hírarchívum - 2014. június

Ráncfelvarrást kap az első Trine

A Frozenbyte bejelentette, hogy az első Trine is megkapja a második rész engine-jét, magyarán remake-elik a kooperatív platformert. Az új változathoz ingyen hozzájutnak majd az eredeti játék tulajdonosai.

Twin Souls - bemutatkozik a Tenchu örököse

A spanyol Lince Works megelégelte, hogy évek óta nincs Tenchu-folytatás, így a csapat a saját lábára állt. A Twin Soulsban minden benne lesz, amit egy lopakodós nindzsás játéktól elvárhat az egyszeri rajongó.

Így néz ki a Destiny társalkalmazása

Az elvárásoknak megfelelően a Destiny mellé egy mobilos társalkalmazást is letölthetünk, amellyel nyomon követhetjük a statisztikánkat, és elmerülhetünk a háttérvilágban. Minden rajongó számára kötelező!

Fél órán át mozog a MGS 5: The Phantom Pain

Az ígéreteknek megfelelően Hideo Kojima a nagyközönséggel is megosztotta a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain E3-as felvételét, amit a múlt heti expón zárt ajtók mögött vetítettek le az újságíróknak. Masszív anyag!

Orcs Must Die! Unchained - indul a bétateszt

A jövő héten veszi kezdetét az Orcs Must Die! Unchained zárt bétatesztje. Még lehet rá jelentkezni, annak viszont, aki biztosan be akar kerülni, fizetnie kell az egyébként free-to-play játékért.

Ubisoft: csökkenteni kell a Wii U árát

A Ubisoft újabb és újabb nyilatkozatokkal gyakorol nyomást a Nintendóra, most éppen arra célozgatott, hogy csökkenteni kellene a Wii U árát, és akkor többet adhatnának el belőle.

Xbox One-ra is megjelent az Outlast

Kellemes meglepetés jutott mára az Xbox One-tulajdonosoknak, mindenféle előzetes beharangozás nélkül a Microsoft konzoljára is megjelent az Outlast és annak első DLC-je.

Új platformokon hódít az Another World

További platformokon teszi tiszteletét a klasszikus Another World, a játéknak a huszadik születésnapjára készült kiadása fog megjelenni napjaink legfontosabb konzoljain. A nintendós változat már ma elérhetővé válik.

Így képzeli el a visszatérést az Atari

Az Atari már csak árnyéka régi önmagának, és akkor finoman fogalmaztunk, a cég tavaly kinevezett elnök-vezérigazgatója azonban láthatóan megunta a vegetálást, és új stratégiát épített a kiadó köré.

Ízelítő az új Transformers Escalation módjából

A jövő héten megjelenő Transformers: Rise of the Dark Sparkban is visszatér az Escalation mód, ebből ad egy rövid gameplay ízelítőt a játék legújabb előzetese. Te meddig húzod majd?