Hírarchívum - 2014. június

Brit toplista: első helyen az EA Sports UFC

Három hét és az EA Sports UFC megjelenése kellett ahhoz, hogy Watch Dogs lekerüljön a brit toplista éléről. Aggodalomra semmi ok, a második helyet még így is megszerezte a Titanfall előtt.

Nem szűnik meg a Games for Windows Live

Úgy tűnik, a Microsoft mégsem szeretne megszabadulni a sokak által gyűlölt Games for Windows Live-tól. Elvileg ebben a hónapban került volna lezárásra a szolgáltatás, de a cégóriás az utolsó pillanatban másképp dönthetett.

Lebutították a The Division grafikáját is?

A Whatifgamingnek nyilatkozó névtelen fejlesztő szerint a Watch Dogshoz hasonlóan a The Division végleges verziója sem úgy fog kinézni, ahogyan az E3-as bemutatókban láthattuk. Igen, a Ubisoft butított a grafikán.

Heroes of the Storm - alfateszt Európában is

A Blizzard bejelentette, hogy új régiókban is kezdetét veszi a Heroes of the Storm alfatesztje. Hamarosan az ausztráliai és európai játékosok számára is elindul az arénaharc, csak győzzük kivárni.

The Witcher 3 - kiszivárgott részletek

Miután a CD Projekt RED egyik alkalmazottjának Google Drive-ját feltörték, felkerült a netre a The Witcher 3: Wild Hunt fejlesztői dokumentációja, amely rengeteg spoileres részletet tartalmaz a szerepjátékról. Óvatosan kattints!

Február végén jön a Batman: Arkham Knight?

A Rocksteady új alkotása eddig még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, ám úgy tűnik, hogy a Microsoft Store idő előtt lelőtte a poént. Eszerint február végén érkezik a Batman: Arkham Knight.

Heti hírösszefoglaló - 25. hét

Érezhetően kevesebb hírrel kellett beérnünk a héten, hiszen az E3 után kevésbé beszédesek a kiadók. Ez nem jelenti azt, hogy hírösszefoglaló nélkül maradtok, így ezúttal is összeszedtük a hét fontosabb eseményeit.

Bővített traileren a Pavilion

A Visiontrick Media azt ígéri, hogy alaposan megváltoztatja a puzzle-játékok szabályait. A Pavilionban a karakterünk viselkedése, a környezet és az interaktív tárgyak együtt befolyásolják a végeredményt.

LittleBigPlanet 3 - ők lesznek Sackboy haverjai

A PS3-ra és PS4-re érkező LittleBigPlanet 3-ban akár négyen is teljesíthetjük a pályákat, méghozzá úgy, hogy Sackboy mellett három másik figurát is irányíthatunk. Ismerkedjünk meg ezekkel a mókás fickókkal!

Battlefield 4 - Dragon’s Teeth DLC részletek

A DICE végre konkrét részleteket is elárult a Battlefield 4 soron következő bővítményéről, a Dragon’s Teeth DLC-ről. A csomagban négy új multis térkép kap helyet, ezúttal különféle ázsiai városokban folyik a vérontás.