Hírarchívum - 2014. június

Battlefield: Hardline - elindult a nyílt béta PC-n

Az Electronic Arts bejelentette, hogy mostantól azonnali hozzáférést biztosít minden Windows-felhasználó számára a Battlefield: Hardline bétatesztjéhez. Még nem kaptál kulcsot? Most már nem kell tovább várnod!

Aiden nem tér vissza a Watch Dogs 2-ben?

A Ubisoft atyaúristene, Yves Guillemot elismerte, hogy Aident meglehetősen vegyesen fogadták a Watch Dogsban, így könnyen lehet, hogy a franciák fejet hajtanak a kritikák előtt, és a folytatás már egy új főszereplőre fókuszál.

Free-to-play lesz a Dreadnought

A berlini Yager Development multiplayer-orientált alkotása a múlt heti E3-on mutatkozott be. A játékosok űrcsatahajókkal vívhatnak meg egymással - ma már azt is tudjuk, hogy a Dreadnought free-to-play lesz.

Androidra is elérhető a Warhammer 40K: Carnage

Ha egy igazán addiktív oldalnézetes akciójátékra vágysz a Warhammer 40.000 világán, akkor a Carnage-nél keresve sem találsz jobbat. Az iOS-exkluzivitás véget ért, immáron a Google Playről is szedhető a cucc.

Íme, az MX vs. ATV: Supercross

Miután a THQ csődbe jutott, a Nordic Games vette át a MX vs. ATV-sorozatot. Az osztrákok természetesen folytatják a motorversenyt, decemberben leplezték le az MX vs. ATV: Supercrosst PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

GRID: Autosport - irány az utca!

Megérkezett a GRID: Autosport legújabb előzetese, ez vesézi ki a játék öt versenystílusának eddig még ki nem tárgyalt darabját, az utcai versenyeket. Ezek lesznek a legváltozatosabb és legizgalmasabb futamok.

Call of Duty: Advanced Warfare - így készül a sztori

A Sledgehammer Games kiemelt figyelmet szentel a Call of Duty: Advanced Warfare történetének, az ígéretek szerint mind a történések, mind a karakterek terén nagyot gurítanak majd a srácok.

Véget érhet a Resident Evil-filmsorozat

Nem ússzuk meg, már készül a Resident Evil-filmsorozat következő része, Paul W.S. Anderson rendező és író azonban azt mondta, hogy az utolsó fejezetként tekint a folytatásra.

Képeken az új Borderlands

Tíz darab screenshot érkezett a Borderlands: The Pre-Sequel!-ről, amelyek akció közben mutatják be az októberben megjelenő előzmény-folytatást. Ha kíváncsi vagy rájuk, irány a képgaléria!

Mikrotranzakciók nélkül jön a Forza Horizon 2

A Forza Horizon 2-t fejlesztő Playground jó előre megnyugtatta a rajongókat, a játék mikrotranzakciós rendszer nélkül érkezik majd. Úgy tűnik, tanultak a srácok a Forza Motorsport 5 esetéből.