Hírarchívum - 2014. június

Íme, a Sniper Elite 3 első negyedórája

Néhány szerencsés kiválasztott már javában nyúzza a Rebellion mesterlövészes játékának új részét - egyvalaki azonban rögzítette a kampány első 15 percét. Már tudjuk, mire számítsunk pár nappal a megjelenés előtt.

Sunset Overdrive - a testreszabási lehetőségekről

Vadonatúj gameplay bemutatóval jelentkezett az Insomniac Games a Sunset Overdrive-ról, most már tudjuk, hogy karakterünket különféle őrült kosztümökbe is beöltöztethetjük. Szoknyát akarsz a hősödre? Ez is egy opció.

Új címen dolgozik a Lionhead

Ahhoz képest, hogy korábban a Lionhead arról beszélt, hogy nem lesz belőle Fable-stúdió, nyolc éve jelent meg az utolsó olyan játéka, ami nem kapcsolódott a sorozathoz. Most viszont tényleg újítanának a srácok.

Launch traileren a Company of Heroes 2 új DLC-je

Élőszereplős előzetessel ünnepli a Sega és a Relic Entertainment a Company of Heroes 2 új kiegészítőjének, a The Western Front Armiesnak a megjelenését. Keddtől tölthetjük le a csomagot.

Film készül a Dead Rising alapján

Film készül a Dead Rising-sorozat alapján, azonban a trendeknek megfelelően ez sem kerül mozikba, a Sony egyik filmes szolgáltatásán keresztül kezdik el majd terjeszteni. Négy főszereplője lesz.

HWSW: Zsebre tett focivébé

Dübörög a 2014-es foci VB, az igazi futballrajongók számára ez az időszak komoly életszervezési feladatokat is hoz. Szerencsére ma már a technika lehetővé teszi, hogy a meccseket kvázi magunkkal vigyük.

Trailert kapott a PC-s Garden Warfare

Jövő héten jelenik meg a Plants vs. Zombies: Garden Warfare PC-s változata, amiben még egy ideiglenes exkluzivitást élvező pálya is helyet kapott. Új trailer mutatja be a játékot.

Szabadalmi pert bukott a Nintendo

Noha a Nintendo-Philips harcra leginkább a múlt hónapban történt amerikai fejlemények miatt emlékezhetünk, a szabadalmi háború valójában jóval korábbra nyúlik vissza: az Egyesült Királyságban három éve pereltek a hollandok.

GRID Autosport - ilyen a verseny

A Codemasters alaposan rákapcsolt, egy héten belül már a harmadik előzetest osztotta meg velünk a GRID: Autosportról. Jó oka van rá: az autós cím pár napon belül a boltokban lesz PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

Európában még mindig hiánycikk a PS4

A PlayStation 4-ből még mindig hiány van Európában - ismerte el a Sony Computer Enterainment brit részlegének fejese, Fergal Gara. Az úriember szerint nemsokára már teljes lesz az ellátottság. Türelem!