Hírarchívum - 2014. június

Valiant Hearts - fejlesztői naplón a sztori

A történelmi hűség kedvéért a Ubisoft Montpellier partnerséget kötött a CC&C-vel és az Ideacom internationallal, így a Valiant Hearts: The Great War fejlesztői valódi háborús archívumok alapján dolgozhattak.

A Sony beszélt a PlayStation Vita jövőjéről

A japánok egyre inkább a független, third-party stúdiók felé nyitnak a PS Vita kapcsán, magyarul aki AAA-kaliberű, belső fejlesztésű játékokat akar a handheldjére, nem biztos, hogy jól jár.

Launch traileren a MotoGP 14

Ma jelent meg az idei MotoGP-szezont feldolgozó videojáték, s ennek apropóján a Milestone kiadta a launch trailert. Az első tesztek alapján megérte rá várni, bár műfajában kevés kihívója akad.

Két napig ingyenes a Titanfall

Az On the House után újabb kezdeményezéssel rukkolt elő az Electronic Arts, az Origin Game Time címke alatt futó játékokat bizonyos ideig ingyenesen tolhatjuk. Elsőként a Titanfallt lehet kipróbálni.

Frissítve: Destiny - ennyivel lesz több PS-en

Akik a PS3-as vagy PS4-es Destiny mellett döntenek, exkluzív kooperatív és kompetitív térképeket kapnak, nem beszélve a speciális fegyverekről és más elemekről - erről írt ma a hivatalos PlayStation Blog.

Íme, a PC-s Dead Rising 3 gépigénye

A Capcom a Steam Summer Sale rajtjához igazította a PC-s Dead Rising 3 megjelenési dátumának és gépigényének bejelentését. Iskolakezdés környékén kezdhetjük a zombiirtást.

Elrajtolt az idei Steam Summer Sale

Kezdetét vette az idei Steam Summer Sale, a következő tíz napban jobbnál jobb akciók várnak rátok a Valve üzletében. Most épp 5 euró a Far Cry 3 és az új XCOM, de akciós a magyar fejlesztésű Van Helsing II is.

Leállnak a Ridge Racer: Driftopia szerverei

A Bandai Namco egy szűkszavú közleményben tudatta a rajongókkal, hogy augusztus közepén lelövi a free-to-play Ridge Racer: Driftopia szervereit - a játéknak csak a bétaverziója volt játszható.

Júliusban jön a Guacamelee! új verziója

Július elsején érkezik a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra. Bár tavaszra ígérték a luchador témájú platformert, egy kis csúszás belefér.

PlayStation 4 - jönnek a hiányzó funkciók

Amikor a Sony új konzolját 2013 februárjában bejelentették, a cég számos olyan funkciót ígért, amik a mai napig nem valósultak meg: barát behívása segítségként, játék közbeni alvó üzemmód és hasonlók.