Hírarchívum - 2015. január

Star Wars: Battlefront - itt aztán kiélheted magadat

A napokban a DICE dizájnere elárult néhány érdekességet az új Star Wars: Battlefronttal kapcsolatban, illetve egy hangulatos concept art is beesett a címről. Messze van még az év vége!

Hatred - tömeggyilkosság élesben

Vadonatúj trailert kapott az utóbbi hónapokban felkapott botrányjáték. A Hatred ezúttal sem hazudtolja meg önmagát: a videóban ártatlanokat mészárolnak le változatos és kegyetlen módszerekkel.

Tőkeinjekciót kapott az Ouya?

Az androidos mikrokonzol nemigazán rengette meg a piacot, s úgy látszik, a gyártónak pénzügyi nehézségei támadtak. A pletykák szerint egy kínai nagyvállalattal kötött üzlet egy darabig kihúzhatja az Ouyát a pácból.

Elérhető a Heroes of Might & Magic III HD Edition

Egy régi nagy klasszikus támadt fel hamvaiból, ez pedig a körökre osztott stratégiák koronázatlan királya, a Heroes of Might & Magic III. A ráncfelvarrott kiadás már elérhető PC-n és tableteken. Launch trailerünk is van.

Evolve - szólóban is szép a vadászat

Ha éppenséggel nem jönne össze egy kedvünkre való négyfős brigád az Evolve-ban, próbára tehetjük magunkat a single-ben is. A Turtle Rock legújabb videója az egyjátékos módról szól, melyben az M.I.-re támaszkodhatunk.

OlliOlli 2: Welcome to Olliwood - itt az első trailer

A retro grafikával operáló OlliOlli folytatása is megkapta az első előzetesét. A második részben gördeszkásunk mélyebb kombórendszer segítségével csillogtathatja tudását. A Tricktionary ötven speciális kunszttal bővült.

Friss képeken a Killing Floor 2

A Tripwire Interactive volt olyan kedves ránk borítani egy raklapnyi képet a vérgőzös kooperatív zombihentjük második részéről. Az biztos, hogy a zedek nem sokáig maradnak egyben, ha ilyen fegyverekkel néznek szembe.

Ermac is visszatér a Mortal Kombat X-ben

A NetherRealm lerántotta a leplet a Mortal Kombat X legújabb játszható karakteréről. Ermac, a túlvilági nindzsa telekinetikus erejével megragadhatja és eldobhatja ellenfelét, de a teleportálást is sűrűn alkalmazza.

Megjelent a Life is Strange, itt a launch trailer

A Dontnod Entertainment epizodikus kalandjátékának első epizódja már elérhető, ennek örömére befutott a launch trailer és az utolsó fejlesztői napló. Azt csiripelik a verebek, hogy az anyag meglehetősen jó.

Battlefield: Hardline - február 3-án indul a nyílt béta

Az ígéreteknek megfelelően a Visceral Games hivatalosan is bejelentette a rendőrös Battlefield nyílt bétatesztjének dátumát. Minden platformon február 3-án indul a multira kihegyezett móka és öt napon át tart. Itt az új trailer!