Hírarchívum - 2015. január

Shelter 2 - mert hiúznak lenni jó dolog

Életjeleket adott magáról a Shelter 2. Az előző résszel ellentétben ezúttal egy hiúzmama viszontagságos életét élhetjük át ebben a végletekig művészi indie alkotásban. Nézzünk bele a legfrissebb trailer segítségével!

PlayStation Plus - íme, a februári játékok

A Games with Gold februári kínálatának leleplezése után a Sony is bejelentette, milyen játékokat kapnak ezúttal a PlayStation Plus-előfizetők. A felhozatal ezúttal elképesztően erős.

Már nintendós videókkal is kereshetünk pénzt

A kiotói gyártó eddig ugye rátette a kezét a reklámbevételekre, ha az ő játékairól készítettünk videót a YouTube-ra, ám májustól útjára bocsájtja a Nintendo Creators programot, így a befolyt összeg 60 százalékát megtarthatjuk.

Deathtrap - a PvP rejtelmei

Ugye tudjátok, hogy a NeoCore Games tower defense alkotásában a játékosok egymással is összecsaphatnak majd? A kompetitív multiban az egyik emberke a védő szerepét tölti be, míg a másik a szörnyek seregét vezeti.

Mozgásban a DmC: Definitive Edition

Március közepén érkezik a DmC: Devil May Cry Definitive Edition, amely nem pusztán felturbózott grafikával tör babérokra, hanem némileg átdolgozott játékmenettel is. Az új videóban a kombókról és a manuális lockolásról lesz szó.

LEGO-játékot kap a Jurassic World és az Avengers

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, tényleg legósítják az idén mozikba kerülő Jurassic Worldöt. Pluszban a Warner Bros. bejelentette, hogy az új Bosszúállók-film is megkapja a saját legós adaptációját.

Steam - jövedelmezőek a felhasználói tartalmak

A Valve 2011-ben indította a Steam Workshop programot, amellyel a kreatív vénával megáldott modderek akár fizetős tartalmakat is készíthettek kedvenc játékaikhoz. Csak a DotA 2, a Team Fortress 2 és a CS:GO hozott 57 milliót.

Kulisszák mögött a Battlefield: Hardline

A Visceral Games ma megerősíti a Battlefield: Hardline nyílt bétatesztjének dátumát, de addig tekintsünk a színfalak mögé az új fejlesztői napló segítségével. Kiderül, hogy mi változott a legutóbbi próbaváltozat óta.

Blogajánló: Klasszikusok

Solid Snake1984 egy kellemes, nosztalgiázós írást készített kedvenc játékairól. Blogjában nem csak listaszerűen felsorolja kedvenceit, hanem mindről kapunk pár sor emlékeztetőt.

Hasznos alkalmazások szűnnek meg PS Vitán

Két hasznos alkalmazás is megszűnik PS Vitán: a Maps-et és a YouTube-ot sem támogatja már tovább a Sony. A tavaszi hónapok folyamán mindkét program eltűnik a kézikonzolról.