Hírarchívum - 2015. január

Összehasonlító videón a Project CARS

Beindult a Project CARS marketingkampánya és egymás után érkeznek a szebbnél szebb trailerek. Ezúttal azonban a német PC Games Hardware készített videót, melyen a PC-s és PS4-es változatot hasonlítják össze.

Frissítve: Jön a Dragon's Dogma Online

Csak nem hozzánk. A Capcom hivatalosan is bejelentette a Dragon's Dogma Online-t, amely egy free-to-play MMORPG lesz, és ami az első tervek szerint nem teszi tiszteletét a nyugati piacokon.

PlayStationre költözik a Spotify

Összeáll a Spotify és a Sony, ennek hozományaként pedig érkezik a PlayStation Music nevű szolgáltatás. Az eddig hasonló szerepet betöltő Music Unlimited így feleslegessé válik és megszűnik.

Launch traileren a felújított Fahrenheit

Ma jelenik meg a Quantic Dream kultikus játékának, a Fahrenheitnek a felújítása, mely meg is kapta az ilyenkor szokásos launch trailert. Megtörtént a hivatalos bejelentés is, így egy-két új részlet is kiderült az újrakevert változatról.

Íme, a Games with Gold februári kínálata

Egy több év játéka-díjat is bezsebelt platformer, mesterlövészkedés és egy kimondhatatlan nevű labdajáték vár az Xbox Live előfizetőire februárban. Február 1-től tölthetőek az új ingyen játékok.

Mikrotranzakciók a Resident Evil: Revelations 2-ben

A megjelenés előtt nem árt néhány aprósággal tisztában lenni a Resident Evil: Revelations 2 esetében. A korábbi szóbeszédeknek megfelelően, tényleg lesznek mikrotranzakciók a játékban, de korántsem tolakodó formában.

Eddig 9,2 millió Wii U-t adtak el

A tavalyi év utolsó negyedévében magára talált a Nintendo - derült ki a kiotóiak legfrissebb pénzügyi jelentéséből. A New Nintendo 3DS XL-ből 2014-ben 1,3 millió egység talált gazdára, míg a Wii U 9,2 milliónál jár.

Az EA továbbra is eredményes

Az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedéve sikeresnek mondható, de ami a legfontosabb, hogy a kiadó a közelgő játékairól is elhintett pár érdekességet. Tényleg 2016 végén jön a Battlefield 5.

Holnap indul az új Alone in the Dark privát bétája

Az Atari bejelentette, hogy január 29-től minden előrendelő rávetheti magát a Alone in the Dark: Illumination privát bétatesztjére. A játékosok démoni hordákkal csapnak össze a fény erejével, egymással összedolgozva.

Csúszik a PC-s Dead or Alive 5: Last Round

A Koei Tecmo bejelentette, hogy közel másfél hónappal elcsúsztatja a Dead or Alive 5: Last Round PC-s változatának megjelenését. A konzolos változatok a tervek szerint, azaz február közepén érkeznek.