Hírarchívum - 2015. október

Halloween ünnep lesz a Wii U-tulajok számára

Elvégre két remek horrorjátékkal gazdagodhatnak. Az első a Slender: The Arrival, a másik a klasszikus Resident Evil 4 Wii-s portja. Mindkét cím kőbe vésett megjelenési dátumot kapott.

Félmillió kópia kelt el a Pillars of Eternityből

Az Obisidian közösségi finanszírozásból készült régivonalas szerepjátéka újabb mérföldkövet ért el: már világszerte 500 ezer példány kelt el a Pillars of Eternityből. Bár nem tűnik soknak, egy ilyen rétegjátéknak pont megfelelő.

Elkészült az új Need for Speed is

Úgy tűnik, ez a hétvége az aranylemezekről szól, a Ghost Games is bejelentette, hogy befejezték az új Need for Speed munkálatait. Már csak másfél hetet kell kibírni a megjelenéséig.

Így fest a Day of the Tentacle felújított változata

Még a tavalyi PlayStation Experience-en jelentette be Tim Schafer, hogy a Grim Fandango után egy másik klasszikusukat, a Day of the Tentacle-t is felújítják - ebből a verzióból érkeztek most meg az első képek.

Titokban tartja az Xbox-eladásokat a Microsoft

Noha a redmondiak már egy jó ideje nem hajlandóak elárulni, hogy mennyi Xbox One-t és Xbox 360-at adtak el pontosan, a jövőben már az összesített Xbox-számokat is titokban fogják tartani.

Külön részleget szentel az eSportnak az Activision

Az Activision bejelentette legújabb divízióját, amit dedikáltan az eSportok támogatására hozott létre. A cégnek meggyőződése, hogy óriási lehetőség van a versenyszerű videojátékozásban.

PS Vitára is jön az XCOM: Enemy Unknown?

A korhatár besorolásért felelős ESRB oldalán bukkant fel az XCOM: Enemy Unknown Plus című játék, melyhez platformként a PS Vita van megjelölve. Vajon a kézikonzolra is megjelenik a Firaxis klasszikusa?

Ilyen lett volna a Sony Santa Monica törölt játéka

Kevés, de annál érdekesebb információ szivárgott ki a Sony Santa Monica törölt játékáról, a Darkside-ról. Egy megbízható iparági bennfentes szerint a cím egy posztapokaliptikus nyílt világú játék lett volna.

Rise of the Tomb Raider - videón a gyűjtői változat

Egy egészen drága és egyedi gyűjtői változat készül a Rise of the Tomb Raiderhez, melyet most maguk a készítők csomagolnak ki. A videóban némi extra infót is megtudhatunk a különféle csecsebecsékről.

Arkham Knight - jövő héten újra megjelenik PC-re

Négy hónappal azután, hogy a Warner visszavonta a Batman: Arkham Knight PC-s változatát, most bejelentette, hogy jövő héten újra megjelenik a játék - természetesen a technikai hibáktól mentesen.