Hírarchívum - 2015. október

Elkészült a Just Cause 3, új trailerrel ünnepelünk

Befejeződtek a Just Cause harmadik részének munkálatai, így gyakorlatilag biztos, hogy nem fog csúszni a játék megjelenése. A hírt egy sztoritrailerrel ünnepeljük - merthogy története is lesz a címnek.

Volume - PlayStation VR-kiegészítőt kap

Mike Bithell, a Volume alkotója a PlayStation Blogon erősítette meg, hogy az augusztusban PlayStation 4-re is megjelent modernkori Robin Hood-mese, a Volume hamarosan PlayStation VR-ra kihegyezett kiegészítőt kap.

Fallout 4 - PC-n internet is kell majd a telepítéshez

Azok a rajongók, akik a PC-s Fallout 4-et fizikai adathordozón rendelték elő, azoknak a telepítéshez sajnos internetre is szükségük lesz, a lemez ugyanis nem tartalmazza majd az összes telepítendő adatot.

Street Fighter V - akcióban a PC-s változat

A mai naptól már a PC-s előrendelők is kipróbálhatták a Street Fighter V második körös bétáját, így annak rendje és módja szerint meg is érkeztek az első olyan videók, amelyek az asztali gépes változatot mutatják be.

Unreal Tournament - halloweeni frissítés érkezett

Múlt hónapban a Facing Worlds nevű, közönségkedvenc CTF-pályával erősített az Unreal Tournament alfája, most pedig egy időszakos halloweeni frissítés érkezett, ami rengeteg érdekességet rejt.

Doom - ilyen gép kell az alfateszthez

A mai napon indult a Doom zárt alfatesztje, így a Bethesda lerántotta a leplet a PC-s változat pontos rendszerkövetelményéről. Elképesztően erős vasra lesz szüksége a szerencsés kiválasztottaknak.

Overwatch - dátumot kapott az európai béta

A tengerentúli bétával egyszerre, vagyis október 27-én indul el a Blizzard Team Fortressre hajazó multiplayer-orientált shooterének, az Overwatchnak az európai próbaköre is. A jelentkezés már megkezdődött.

Halo 5: Guardians - akár PC-re is megjelenhet

Frank O'Connor, a Halo-sorozat rendezője a GamesRadar egyik livestreamjében elárulta, nem igényelne túl nagy erőfeszítést PC-re is elkészíteni a Halo 5: Guardianst, de egyelőre nincs mit bejelentenie.

Frissítve: VR-orientált DLC-t kaphat az Until Dawn

A pletykák szerint készül az Until Dawn első DLC-je, a kiegészítő ráadásul rendkívül érdekesnek ígérkezik: a körítése nagyjából egyezik majd az alapjátékéval, viszont a játékmenet egy kicsit más lesz.

Kivonatok a Doom zárt alfatesztjéből

Nagy nap a mai, végre játszható formába került az id Software shootere. A Wolfenstein: The New Order vásárlói már nyúzhatják a multira kihegyezett próbaverziót, a többiek pedig egy videóval vigasztalódhatnak.