Hírarchívum - 2015. október

The Division - infók a dinamikus időjárásról

Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft elárulta, hogy a dinamikus időjárás és a napszakváltozások hogyan befolyásolják a The Division játékmenetét. Röviden: eléggé. A hideget a hőseink sem szeretik, pláne nem a vihart.

Launch traileren a konzolos Divinity: Original Sin

A jövő héten tobzódhatunk a felújított változatokban: a Darksiders 2 után a Divinity: Original Sin is megkapja a saját konzolos definitív kiadását Enhanced Edition néven. Erről is tudunk mutatni egy launch trailert.

Továbbra sem lesznek belsős címek PS Vitára

Noha néhány kósza nyilatkozat alapján már régóta sejteni lehetett, immáron hivatalos a dolog: a Sony végleg letett arról, hogy first-party játékot készítsen PlayStation Vitára. Csak a külsős fejlesztőkben bízhatunk.

Itt a felújított Darksiders 2 launch trailere

A jövő héten érkezik az új konzolokra a Darksiders 2: Deathinitive Edition, amely a közkedvelt hack 'n' slash felújított változatát takarja. A megjelenés örömére most egy új előzetessel gazdagodtunk.

A náci zombik sem hiányoznak a Black Ops 3-ból

Miután fény derült a szezonbérlet tartalmára, már tudjuk, hogy a World at War közönség-kedvenc zombis térképe is visszatér a Black Ops 3-ban. A Die Reise immáron The Giant névre hallgat, de a II. világháborús közeg marad.

Elkészült a Fallout 4

Aranylemezre került a Bethesda Game Studios szerepjátéka, azaz már semmi sem ment meg minket attól, hogy három hét múlva a boltokba kerüljön a Fallout 4. Oké, egy nukleáris világvége talán.

Nem hiszed el: itt a Resident Evil-színdarab

Japánban új szintre emelték a Resident Evil-mániát, és már egy színdarab is készült a játéksorozat alapján. A legdurvább, hogy állítólag még jó is, nézzetek meg róla néhány fotót!

PlayStation 4 - Európába is jönnek az előlapok

Ha egyhangúnak találod a PlayStation 4-ed jelenlegi kinézetét, akkor örülni fogsz a hírnek: november közepétől Európában is kaphatóak lesznek a konzol különböző színű előlapjai.

Már kipróbálható a magyar fejlesztésű Ironkraft

A budapesti Invoker Studios csapata valószínűleg a legbetegebb magyar fejlesztésű játékot szeretné elkészíteni, és meg is nézhetitek, hogy jól haladnak-e, elérhetővé vált ugyanis az Early Access-változata.

Launch traileren az új Warhammer-játék

Warhammerben gazdag ez a nap, a Total War: Warhammer megjelenési dátuma mellé ugyanis kaptunk egy vadonatúj játékot is, méghozzá a kooperatív módra kihegyezett End Times - Vermintide-ot.