Hírarchívum - 2015. november

Rise of the Tomb Raider - így fogyott az első héten

A VGChartz mérése szerint az első héten több mint 301 ezer dobozos Rise of the Tomb Raider talált gazdára. A szám az összesített eladást jelöli, tehát az előző generációs változatok is beleszámítanak.

XCOM 2 - kisvárosi életképek

Újabb látványos képcsomag érkezett az XCOM 2-ből, melyeken a kisvárosi életet csodálhatjuk meg. Ezek a helyek emlékeztetnek a legjobban arra világra, melyben még nem voltak idegenek.

Első napi javítást kap a Just Cause 3

Jövő hét kedden jelenik meg a Just Cause 3, melyhez - az őszi sikercímekhez hasonlóan - már az első nap egy több mint kétgigás javítást kell majd letölteni. A patch főleg kisebb hibákat orvosol majd.

Warhammer 40.000: Eternal Crusade - videón az alfa

Javában zajlik a Warhammer 40.000: Eternal Crusade zárt alfatesztje, melyből most maguk a készítők állítottak össze egy látványos gameplay jelenetekkel tarkított előzetest.

Valentino Rossi - The Game bejelentés

Jövőre elhagyja a MotoGP 16 címet a Milestone, és a kilencszeres olasz MotoGP-bajnok, Valentino Rossi nevével fog megjelenni a játék. A címben a szokásos kontentek mellett a bajnok karrierjét is végigkövethetjük majd.

Nem bírták a PSN szerverei a Black Friday-rohamot

A Sony Computer Entertainment nemrég megerősítette, a PlayStation Network szerverei sajnos nem bírták a Black Friday okozta rohamot. A baj szerencsére gyorsan elhárult.

Rainbow Six: Siege - az utolsó trailer

Nem indult zökkenőmentesen a Rainbow Six: Siege nyílt bétája, így csak remélni tudjuk, hogy a decemberi premier ennél simábban indul majd, hiszen a játék már jó ideje aranylemezen terpeszkedik. Itt az utolsó trailer!

Ingyenes kiegészítőt kap a Lara Croft GO

Hálaadás alkalmából ingyenes, rengeteg újdonságot és új kihívásokat is tartalmazó kiegészítőt kap a mobilos Lara Croft GO. A meglepetés mellett a Square Enix Montreal azt is megerősítette, hogy most 40 százalékkal olcsóbb lett a játék.

Jön a táblás This War of Mine

A lengyel 11bit studios megerősítette, hogy a PC-re már kapható, konzolokra pedig januárban megjelenő, a háború sötétebb, kegyetlenebb, igazabb arcát bemutató This War of Mine hamarosan társasjáték formájában is beszerezhető lesz.

Decemberben jön a Ghost in the Shell: First Assault

Az eredeti tervekkel szemben nem valamikor 2016-ban, hanem már decemberben bemutatkozik a Nexon-féle Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assault Online. A bejelentés mellé rendszerkövetelmény is érkezett.