Hírarchívum - 2015. november

Magyarországról is elérhető lesz a Nintendo eShop

Habár most is tudjuk használni a Nintendo szolgáltatását, miután az hivatalosan nem érhető el Magyarországon, valamelyik nyugati ország lakosának kell hazudnunk magunkat a regisztráció során.

Star Wars: Battlefront - lesz még ingyenes tartalom

A Star Wars: Battlefrontot rengeteg kritika éri, amiért az alapjáték tartalmatlan, miközben a szezonbérlet sok újdonságot tartogat ugyan, de méregdrága. Jó hír, hogy azért ingyenes kiegészítőkre is lehet még számítani.

Öt tipp a PC-s Dragon's Drogmához

Szeptember elején jelentette be a Capcom, hogy PC-re is megjelenik a Dragon's Dogma, valamint a Dark Arisen nevű kiegészítő. A Capcom UK közösségi menedzsere egy játékmenettel teli videóban ad tippeket az új játékosoknak.

Frissítve: Készül a Dragon’s Lair: The Movie

Egész estés rajzfilm készülhet a Dragon's Lair alapján, Don Bluth és Gary Goldman most a Kickstarteren gyűjtenek arra, hogy össze tudjanak dobni egy kis ízelítőt az alkotásból, amit aztán mutogathatnak a filmstúdióknak.

Chivalry - PS4-en 60 fps, Xbox One-on csak 30

Egy hete írtuk meg, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Chivalry: Medieval Warfare. A fejlesztők egy interjúban többet is elárultak a portokról, többek között azt, hogy milyen sebességgel fog futni a játék.

Codemasters: már csak autóversenyt csinálunk

A Battle Decks és az új Overlord is elhasalt, ezért a Codemasters úgy döntött, hogy arra koncentrál, amihez a legjobban ért: a jövőben kizárólag autóversenyeket fejlesztenek majd a cégnél.

Ingyen tölthető a Hitman 2: Silent Assassin

December elsején 15. szülinapját ünnepli majd a Hitman-sorozat, így a Square Enix egy kis ajándékkal készült a rajongóknak. A sorozat talán legnépszerűbb epizódja, a Hitman 2 ingyen elvihető a kiadó áruházából.

Jön a hivatalos PS4-es Remote Play app PC-re

Pár nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy egy külsős csapatnak hála PC-n is elérhetővé vált a PS4-es Remote Play funkció. A Sony azonban gyorsan rátromfolt a bejelentésre, és elárulta, hogy már a hivatalos alkalmazás is készül.

Tényleg lesz free-to-play PES 2016

A múlt hétvégén már pletykáltak róla, azonban a Konami most megerősítette, hogy tényleg free-to-play verziót kap a PES 2016. Az új kiadással a MyClub módot szeretné népszerűsíteni a kiadó.

Frissítve: Rainbow Six: Siege - csúszik a bétateszt

Habár a Rainbow Six: Siege utolsó pillanatban bejelentett nyílt bétatesztjének délután kellett volna elindulnia, a Ubisoft végül elhalasztotta a rajtot. Ez a megjelenés előtt több mint furcsa.