Hírarchívum - 2015. november

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha mennyiségben nem is tud vetekedni ez a hét a korábbi játékterméssel, minőség tekintetében ígéretesnek tűnik: a játékosok többsége jó eséllyel repülőgépről rakétázik és terrorelhárít majd a héten.

TGA 2015: Új infómorzsákkal teaselik az eseményt

Életműdíjat kap a Westwood Studios két alapítója, kint lesz a Quantum Break, és valamilyen Nintendo-bemutatóra is lehet számítani. A díjátadó jelöltjeit ezúttal is akciósan vehetjük meg a rendezvény apropóján.

Alien - a rendező már egy új trilógiában gondolkodik

Ridley Scott nem áll nagy folytatásgyáros hírében (sőt!), az Alien-előzmények kapcsán viszont nagyban gondolkodik: a minap jelentette be, hogy az Alien: Covenant mellé két további Alien-epizódot is készít majd.

World of Warcraft - ennyit javít a látványon a Legion

Miután több mint tíz éve velünk van, aligha meglepő, hogy a Blizzard nem csak friss tartalmakkal szeretné kényeztetni a World of Warcraft-rajongókat, de a grafikán is javítana egy kicsit.

Beyond: Two Souls - PS3 vs. PS4

Megérkezett a Digital Foundry összehasonlító videója a Beyond: Two Soulsról, amelyben az előző generációs változat csap össze az újjal. Igen, a Quantic Dreams alkotása remekül érzi magát PS4-en.

Kipróbálható a Song of Horror

Jelenleg is zajlik a Song of Horror Kickstarter-kampánya. Egy stílusos túlélőhorrorról van szó, amit külső nézetből játszhatunk, és a készítők szerint a klasszikus és a modern design találkozik benne. Itt a demó is!

Elkészült a Fallout 1 remake-je

Érdekes hír látott napvilágot a tősgyökeres Fallout-rajongók számára, ami mellett mi sem mehetünk el: modderek átírták az első Falloutot a Fallout: New Vegas alá. Ha csalódtál a negyedik részben, most figyelj!

Javult egy nagyot a Tony Hawk's Pro Skater 5

Érkezett egy patch a botrányosan elstartolt Tony Hawk's Pro Skater 5-höz. Már a tapasz puszta mérete elárulja, hogy jelentős változásokat léptet életbe, ráadásul nem csak a teljesítmény javult, új tartalmakat is kaptunk.

Black Desert Online - december közepén bétateszt

A Daum Games Europe bejelentette, hogy Dél-Korea egyik legsikeresebb MMORPG-je december közepén nálunk is játszhatóvá válik. A bétateszt hat napon át tart majd, az biztos, hogy a látvánnyal nem lesz gondunk.

Just Cause 3 - kilenc perc rombolás

Már csak párat kell aludni a Just Cause 3 megjelenéséig. Az Avalanche Studios abban a szerencsés helyzetben van, hogy bármit mutat a játékból, nem lő le spoilereket, hiszen annyira sokrétű az anyag.