Hírarchívum - 2015. december

Így szerepelhetsz a Valentino Rossi - The Game-ben

Nemrég jelentette be a Milestone a Valentino Rossi - The Game-et, melyben a híres versenyző karrierjét izgulhatjuk végig. A fejlesztőcsapat most lehetőséget ad a rajongóknak, hogy ők is kapjanak egy kisebb szerepet a játékban.

Kojima új stúdiója a Sonyval kötött partnerséget

Vége az év eleje tartó rémálomnak: Hideo Kojima bejelentette, hogy új stúdiót alapított, mellyel egy új franchise fejlesztésébe kezd. A független csapat partnerséget kötött a Sonyval, így az első játékuk PlayStation-exkluzív lesz.

Megjelent az Elite Dangerous: Horizons

A Frontier Developments szólt, hogy elrajtolt az Elite Dangerous második szezonjának felfogható bővítménysorozata, a Horizons. A bolygók meglátogatása csak a kezdet, folyamatosan érkeznek majd az új funkciók.

The Climb - sziklamászós VR-játék a Crytektől

Eddig nem sok ehhez hasonló játék készült, így a Crytek azon túl, hogy VR-címként álmodta meg a The Climb című anyagot, a sziklamászás témakörét is feldolgozza. Naná, hogy a CryEngine-nel.

Ingyen játszható a hétvégén a Sword Coast Legends

A hétvégén két játék próbálható ki a Steamen, a Secret Ponchos és a Sword Coast Legends. Utóbbinak amúgy is szüksége van hátszélre, lévén elég langyos kritikai fogadtatásban részesült.

Mobilos mellékágat kapott a Metro 2033

Megérkezett az új Metro-játék, de nem az FPS-ek mögött álló ukrán fejlesztőtől. A Metro 2033: Wars egy felülnézetes körökre osztott stratégia, amely a népszerű posztapokaliptikus univerzumban játszódik.

Black Ops 3 - élesedtek a mikrotranzakciók

Most már úgynevezett Call of Duty-pontokat is vásárolhatunk valódi pénzért a Black Ops 3 ingame boltjában. Ezekből aztán különféle tárgyakat és kozmetikai elemeket vehetünk a multiban és a zombimódban.

Elérhető a Squad Early Access-változata

A Battlefield 2 Project Reality modja mögött álló csapat első önálló játéka, a Squad már elérhető. Korai hozzáférésű változatról van szó, de már most is tele van tartalommal a vérbeli taktikai shooter.

VR-traileren az AC: Syndicate DLC-je

Konzolokon ma jelent meg az Assassin’s Creed: Syndicate első fizetős DLC-je, melyben Evie Hasfelmetsző Jack nyomába ered. A Ubisoft most egy VR-kompatibilis előzetest mutatott a csomagról.

Teaser traileren a Harry Potter-spinoff

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Harry Potter-univerzumban játszódó Fantastic Beasts and Where to Find Them első, sok érdekességgel nem kecsegtető kedvcsinálója.