Hírarchívum - 2015. december

Ilyen gép kell a Dark Souls III-hoz

Épp jókor tette közzé a Bandai Namco a Dark Souls harmadik részének gépigényét. Bár nem tűnik vészesnek, még van időd, hogy karácsony apropóján cseréld a necces hardvereket a PC-dben.

Destiny - pénzért is turbózhatod a karakteredet

Megjelentek a PlayStation és az Xbox Store-ban azok a csomagok, amelyek megvásárlásával azonnal a huszonötös szintre húzhatsz egy karaktert a Destinyben. Ez a beugró szint a The Taken Kinghez.

Frissítve: Teaser traileren a Dying Light-kiegészítő

Jövő év elején érkezik a Dying Light: The Following, mely rengeteg újdonságot hoz a játékmenetbe. A fejlesztők egy interjúban elárulták, hogy mekkora bejárható területre számíthatunk majd.

Végre dátumot kapott a PS4-es The Banner Saga

Ugyan már készül a Stoic Studio vikinges RPG-jének, a The Banner Sagának a folytatása, PlayStation 4-en csak jövőre jelenik meg az első rész. Most már azt is tudjuk, hogy mikor.

Trine 3 - már tölthető PlayStation 4-re

A Frozenbyte megerősítette, hogy a december elején PlayStation 4-re is bejelentett Trine 3: The Artifacts of Power Amerikában a jövő héttől, Európában pedig már a mai naptól tölthető.

Baldur's Gate - 2016 elején jön a kiegészítő

Nyár közepén mutatkozott be a Baldur's Gate: Enhanced Edition első kiegészítője, a Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, ami a Beamdog főnöke, Trent Oster állítása szerint valamikor 2016 elején jelenik majd meg.

Ark: Survival Evolved - Xboxon osztott képernyővel

Az Early Access keretein belül óriási sikert aratott Ark: Survival Evolved a mai naptól Xbox One-on is kipróbálható. A Studio Wildcard ígérete szerint hamarosan kétfős osztott képernyős módban is.

Resident Evil 0 - mozgásban a Wesker mód

Ugyan már egy ideje ismert, hogy a Resident Evil 0 felújított változatában Wesker is játszható lesz, túl sok videót nemigen láthattunk erről. A Capcom most egy játékmenet-ízelítővel jelentkezett a témában.

Milyen PS2-es játékokat látnál viszont PS4-en?

Erre a kérdésre keresi a Sony a választ Twitteren. A cég azt szeretné megtudni a játékosoktól, hogy melyek azok a PS2-es játékok, melyeket újrajátszanának PlayStation 4-en is.

Launch traileren a King's Quest második része

Több hónap várakozás után végre elérhető a The Odd Gentlemen által fejlesztett King's Quest második része. A megjelenés apropóján befutott az ilyenkor szokásos launch trailer is.