Hírarchívum - 2015. december

Moving Hazard - jöhet még egy zombis FPS?

A Psyop Games zombis shootere látszólag alig különbözik a zsáner többi darabjától. Apró, de lényeges csavar, hogy a Moving Hazardban az élőhalottakat fegyverként használhatjuk.

Wii méretű a PlayStation VR külső egysége

Mint ismert, a PlayStation VR-hoz egy külső feldolgozó egység csatlakozik, amely arra szolgál, hogy tehermentesítse a PS4-et. Most már azt is tudjuk, mekkora dobozkáról van szó.

The Surge - friss részletek és képek

Az idei Gamescomon mutatkozott be a Lords of the Fallen fejlesztőinek új RPG-je, amely sci-fi környezetben játszódik. A friss információk mellett négy koncepciós rajzra tettük rá a kezünket.

Star Citizen - ilyenek lesznek a bolygófelszínek

Folyamatosan fejlődik a Cloud Imperium masszív játéka, amelyben hamarosan procedurálisan generálódó bolygófelszíneket is meglátogathatunk majd az űrhajóinkkal.

Januárban érkezik a Hardware: Rivals is

A 2002-ben megjelent Hardware: Online Arena folytatása kapásból PS4-en látja meg a napvilágot, és most már azt is tudjuk, mikor. A várakozást egy új trailerrel könnyítjük meg.

Bekebelezték a kínaiak a League of Legends alkotóit

A kínai Tencent eddig is többségi részesedéssel bírt a Riot Gamesben, a minap azonban teljes egészében felvásárolta a League of Legends mögött álló fejlesztőcsapatot.

The Division - játékosok mondják el, milyen volt

Habár a PlayIT-en ti is kipróbálhattátok, a fejlesztők meghívtak magukhoz néhány játékost, akik mélyebben is belenézhettek a The Divisionbe. Egy rövid videóban mondják el, hogy milyen volt, és még néhány új gameplay jelenetnek is örülhetünk.

Januárban jön az új Homeworld

Független projektként indult, majd a Homeworld szellemi örököséből valódi Homeworlddé vált: januárban jelenik meg az előzményeket elmesélő Homeworld: Deserts of Kharak.

Távozik a Tomb Raider-csapat vezetője

Darrell Gallagher több mint tíz évet dolgozott a cégnél, és ő vezényelte le a Tomb Raider-sorozat rebootját. Az utóbbi években rengeteg feladata volt, ő fogta össze a Square Enix összes nyugati projektjét.

Kingdom Come - a jövő év elején indul a béta

Jól haladnak a Kingdom Come: Deliverance munkálatai, úgy néz ki, hogy a cseh fejlesztők tudják majd tartani a nyárra kitűzött megjelenési dátumot. A fantasy-mentes középkori szerepjáték bétája a jövő év elején fog élesedni.