Hírarchívum - 2015. december

76 milliónál jár a Gran Turismo-sorozat

A PlayStation-exkluzív autós széria fejlesztője, a Polyphony Digital bejelentette, hogy világszerte már 76 millió példány kelt el a Gran Turismo-frencsájz darabjaiból. Ez egészen meggyőző számadat.

Csúszik a Below és a The Elder Scrolls: Legends

A Capybara Games júniusban bemutatkozott alkotása, a Below csak jövőre látja meg a napvilágot. Hasonló a helyzet a The Elder Scrolls világában játszódó gyűjtögetős kártyajátékkal is - ezt le kell nyelnünk.

Garden Warfare 2 - így néz ki a hub

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 központi bázisát Backyard Battlegroundnak hívják, amely nem éppen egy klasszikus menüre emlékeztet. Már itt is akciózhatunk kedvünkre.

Élőszereplős karácsonyi traileren a The Division

Végül úgy alakult sajnos, hogy csak a szerencsésebb Xbox One-tulajok próbálhatták ki idén a Tom Clancy's The Divisiont. Kárpótlásul itt van most egy trailer, melyből megtudhatjuk milyen a karácsony a The Division világában.

Újabb Street Fighter V-béta indul a hétvégén

Immár a harmadik és elvileg utolsó Street Fighter V-béta veszi kezdetét a hétvégén. Az előrendelők mindkét platformon, azaz PC-n és PS4-en is kipróbálhatják majd a Capcom verekedős címét.

Dragon's Dogma - új előzetes és gépigény

Jövő év elején hosszú idő után végre PC-re is megjelenik a Dragon's Dogma. A többéves játék grafikáján természetesen javítottak a fejlesztők, de a gépigény még így sem vészes.

12 percen át mozog a Mafia III

Az IGN-nek hála végre egész hosszan, közel negyed órán át csodálhatjuk meg a Mafia III-at mozgás közben. Vannak már látott jelenetek a videóban, de rengeteg új látnivalót is kaptunk.

Traileren a Minecraft: Story Mode negyedik része

Jövő héten jelenik meg a Telltale játéksorozatának, a Minecraft: Story Mode-nak az utolsó előtti, negyedik része. Idén már nem zárul le a sorozat, az utolsó epizód csak jövő évben érkezik majd meg.

A Fable 3 és a Halo: Reach is jön Xbox One-ra

Az ígéreteknek megfelelően a Microsoft 16 új visszafelé kompatibilis címet jelentett be Xbox One-ra. A következő körben olyan Xbox 360-as játékokkal nyomulhatunk, mint a Fable 3, a Halo: Reach vagy éppen a Kane & Lynch 2.

The Long Dark - részletek a kampányról

A jelenleg korai hozzáférésben elérhető The Long Darkhoz jövő tavasszal érkezik a sztorimód, melyben egy férfi vagy egy női hőst irányítva élhetjük át a megannyi titokkal operáló történetet.