Hírarchívum - 2015. december

Headlander - mozgásban a Double Fine új játéka

Az IGN a Brütal Legend és a Broken Age korábbi művészeti vezetőjével, Lee Pettyvel együtt próbálta ki a Double Fine egyik legújabb játékát, a Headlandert. Tizenegy percnyi gameplay következik.

Megjelenési dátumot kapott az Unravel

A játék történetét részletező trailert és pontos megjelenési dátumot kapott az Electronic Arts ígéretes fonalkalandja, az Unravel. Már nem kell sokat várnunk rá, februárban érkezik az idei E3 egyik meglepetése.

Battlefield: Hardline - januárban érkezik az új DLC

Az Electronic Arts és a Visceral megerősítette, hogy a zsarus témára felhúzott Battlefield: Hardline legújabb DLC-je, a Getaway januárban lesz elérhető a Premium-tagok számára.

Rise of the Tomb Raider - PC-re már januárban?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Amazon francia részlege idő előtt lelőtte, mikor is jön PC-re a Rise of the Tomb Raider. A játék adatlapja szerint már januárban Lara bőrébe bújhatunk.

Csütörtökön jön a Turok Remaster

A Night Dive Studios tájékoztatása szerint most csütörtökön mindenki számára megvásárolható lesz az 1997-ben megjelent Turok PC-s változatának felújított kiadása.

Assassin's Creed - egyben az összes rész?

A NeoGAF egyik fórumozója szúrta ki, hogy a Ubisoft levédette az Assassin's Creed Collection domainjét. Mire készülhet a kiadó? Egybecsomagolva jön az összes rész?

Jövő tavaszra csúszik a Fable Legends nyílt bétája

A Fable Legends hivatalos oldalán jelentette be a Lionhead, hogy idén már biztosan nem lép szintet a cím, így továbbra is csak zárt béta formájában nyüstölhető az akció-szerepjáték.

Sony: kevés exkluzív címünk volt idén

Ezt maga Michael Ephraim, a Sony Computer Entertainment Australia egyik vezető beosztású alkalmazottja mondta, ő viszont úgy véli, jövőre ismét komoly exkluzív kínálattal térnek vissza.

Befutott a Star Trek Beyond első trailere

Tegnap A függetlenség napja folytatásának, ma pedig az új Star Trek-filmnek futott be az első előzetese. A júliusban mozikba kerülő epizódot a Halálos iramban-sorozat egyik rendezője, Justin Lin dirigálta.

Hivatalosan is bemutatkozott a System Shock 3

Ugyan múlt héten idő előtt lepleződött le a System Shock 3, a fejlesztésért felelős OtherSide Entertainment most már hivatalosan is elindította a játék honlapját, ami bőven tartogat meglepetéseket.