Hírarchívum - 2015. december

XCOM 2 - 23 percnyi UFO-vadászat

XCOM 2-fronton a múlt hét igazán izgalmas volt, hiszen fény derült a játék pontos rendszerkövetelményére, miközben új látnivalókat és részleteket is megosztott a 2K. Most csak gameplayt tudunk mutatni.

Akció közben a Ghost in the Shell: First Assault

Az IGN futott egy kört a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assault Online korai változatával, így most végre akció közben is megleshetjük, mit is kínál a kultikus anime játékadaptációja.

Brit toplista: itt is tarolt a Black Ops 3

A szigetországban se akar lankadni az érdeklődés a Call of Duty: Black Ops 3 iránt, így a múlt héten még ezüstérmes sci-fi lövölde ezúttal már az élen zárt. Az új Rainbow Six viszont nem tudott új erőre kapni.

Újabb felmérés készül a játékosok szokásairól

Folytatódik a JátékosLét Kutatóközpont felméréssorozata, a kutatók immár ötödik alkalommal kérdeznek meg titeket, játékosokat a szokásaitokról és a játékokkal kapcsolatos motivációitokról.

Magyar toplista: a Call of Duty vitte a novembert

A titánok harcáról szólt a novemberi hónap, nem volt egyszerű dolga annak, aki tartani akarta a tempót a megjelenésekkel. A magyar eladási toplistából kiderül, hogy mely játékokra úsztatok rá a legtöbben!

Blogajánló: Játékbeli WTF-pillanatok

Olvasónk, Nothing új blogsorozatában a legsokkolóbb WTF-pillanatokat gyűjti össze a kedvenc játékaiból: az első részben a Silent Hillről, a Resident Evil 2-ről és a Tekken 3-ról emlékezik meg.

Tony Hawk's Pro Skater 5 - úton a többi verzió is

A szemfülesek már láthatták a heti játékmegjelenési listában, de a jegyzőkönyv (és a lassan induló hétfő) kedvéért álljon itt külön hírként is: a héten kerül boltokba a Tony Hawk's Pro Skater 5 előző generációs változata.

Traileren A függetlenség napja folytatása

Jövőre folytatást kap az éppen húszéves Independence Day, és bár Will Smith nem szerepel benne, idegenből nem lesz hiány. Tegnap este megérkezett hozzá az első előzetes, nézzétek meg!

Trailert kapott a Yakuza hatodik része

Pörögnek az események a Yakuza-sorozat körül. A héten jelent meg nyugaton is a Yakuza 5, a minap pedig kapott egy-egy új előzetest a Yakuza 6 és az első rész felújított változata.

Project Phoenix - csak három évet fog késni

A Project Phoenix az egyik leghírhedtebb Kickstarter-projekt: a játékot idén kellett volna kiadni, de gyakorlatilag még mindig nincs programozója, úgyhogy leghamarabb 2018-ban fogják megkapni a támogatói.