Hírarchívum - 2015. május

HWSW: Megint dupláz a DIGI

Egy éven belül másodszor duplázza meg az internetszolgáltatásaival elérhető maximális sávszélességet a DIGI, ezúttal a feltöltési sávszélesség nő a duplájára - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Overwatch - Hanzo is akcióba lendül

Gőzerővel tolja az Overwatch karakterbemutatóit a Blizzard, rövid várakozás után befutott a negyedik kisfilm is. Ezúttal Hanzo, az íjász kapja a főszerepet, aki halálos precizitással szedi áldozatait.

Shadowrun: Hong Kong - az első látnivalók

Megérkeztek az első screenshotok a komoly közösségi támogatást kapott Shadowrun: Hong Kongról, sőt egy rövid teaser trailert is küldtek nekünk belőle a Harebrained Schemes srácai.

Bemutatjuk a tökéletes Amiibo-állványt

Talán te is azok közé tartozol, akik szerint teljesen mindegy, hogy min tartja az ember az Amiibo figuráit, de ha meglátod a PowerA állványát, egészen biztos, hogy megváltozik a véleményed. Hibátlan a cucc.

E3 2015: Újabb nevek a PC-s konferencián

Izmos E3-nak nézünk elébe, már konferenciából is annyi lesz, hogy alig bírjuk megszámolni. Az idei év egyik újdonsága a PC-s show, amit a PC Gamer és az AMD szervez, méghozzá számtalan előadóval a hátuk mögött.

Először mozog a WRC 5

Megkaptuk a WRC 5 első gameplay jeleneteit, igaz, csak pár másodperces snittek formájában, amiket a játék fejlesztői naplójában rejtettek el. Ezen kívül két screenshotot is tudunk mutatni az anyagról.

Perel a Rockstar a GTA-film miatt

A BBC filmet forgat a Grand Theft Auto-sorozat kapcsán, de nem magát a GTA-t adaptálja, hanem a háttérmunkálatokat, azon belül is a Rockstar egyik legzűrösebb időszakát dolgozza fel.

Jövő héten jön a Game of Thrones: Episode 4

Jövő héten mutatkozik be a Telltale-féle Game of Thrones-sorozat negyedik epizódja, a Sons of Winter. A bejelentés mellé kaptunk egy hangulatos utolsó trailert is, amit a hajtás után tudtok meglesni.

Bemutatkozik az új Need for Speed

Az ígéreteknek megfelelően ma végre leleplezték az új Need for Speedet, mely egy reboot lesz, így számozást és alcímet sem kapott. A kattintás után megnézhetitek a trailert is.

Arizona Sunshine - zombis VR-shooter

Az Arizona Sunshine egy olyan zombiapokalipszis kellős közepébe hajítja a játékost, ahol a saját szemszögünkből követhetjük végig az élőhalottak mészárlását. A játék HTC Vive-ra készül.