Hírarchívum - 2015. július

Ősszel jelenik meg a Wasteland 2: Director's Cut

Ősszel örülhetnek a nukleáris holokausztot feldolgozó játékok rajongói, mivel a Fallout 4 mellett a Wasteland 2: Director's Cut is érkezik. A cím most először teszi tiszteletét konzolokon.

Októberben érkezik a PS4-es The Talos Principle

Régóta készül már a Croteam puzzle-játékának, a The Talos Principle-nek a PS4-es változata, mely most végre pontos megjelenési dátumot kapott. Jó hír, hogy konzolra már a Deluxe Edition fog megjelenni.

Csak jövőre jön a Sebastien Loeb Rally Evo

A Milestone a jobb minőség érdekében elcsúsztatta a Sebastien Loeb Rally Evo megjelenését, ráadásul nem is kicsit. A játék október helyett csak valamikor 2016-ban jelenik majd meg.

Hivatalos: multiplatform lesz a ZombiU

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, tényleg megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re a ZombiU - jelentette be a Ubisoft. Az augusztusban érkező új verziót csak simán Zombi címmel keressétek.

10 percig mozog a Total War: Warhammer

Végre megkaptuk az első valódi gameplay felvételt a Total War: Warhammerről. Tíz percen át mozog a Battle of Blackfire Pass misszió, melyben a birodalom és a zöldbőrűek frakciója csap össze életre-halálra.

PS4-re és Xbox One-ra is jön a Red Ash

Egy kínai kiadó jóvoltából egy nagyobb tőkeinjekciót kapott a Mega Man Legends szellemi örökösének kikiáltott Red Ash, aminek így a konzolos verziói is el fognak készülni. A prototípus már kipróbálható.

Szavazhatunk az ingyenes PS Plus-játékokról?

Egy szemfüles NeoGAF-felhasználó szerint a Sony tervbe vette, hogy a PlayStation Plus-felhasználók megszavazhassák az Instant Game Collection következő havi tartalmát. Állítását képekkel támasztotta alá.

Warhammer: The End Times - részletek a co-opról

Befutott a Warhammer: The End Times - Vermintide második fejlesztői naplója, melyben a Fatshark srácai a kooperatív mód részleteibe avatnak be bennünket. Egy meccsbe bármikor becsatlakozhatunk, és lesznek botok is.

Bizakodhat a Sony, elvégre jó negyedévet zárt

A radikális átszervezések megtették a hatásukat, kedvezően alakult a japán gyártó legutóbbi pénzügyi negyedéve. A PS4-ből újabb 3 millió egységet szállítottak le, a játékos üzletág bevétele 12,1 százalékkal nőtt.

Bemutatkozik az Angry Birds 2

Ma végre elstartolt Androidon és iOS-en a Rovio mobilsorozatának valódi, számozott folytatása. Az Angry Birds 2-ben az alapok változatlanok maradnak, de megjelennek a főellenségek és immáron free-to-play címmel van dolgunk.