Hírarchívum - 2015. július

Dátumot kapott a konzolos Broken Sword 5

Szeptember elején érkezik a PC-re már elérhető Broken Sword 5: The Serpent's Curse PS4-es és Xbox One-os változata. Most egy trailer és némi gameplay erejéig belenézhetünk a konzolos változatokba.

Íme, a PlayStation Plus augusztusi kínálata

Kifejezetten erősnek ígérkezik a nyár utolsó hónapja a PlayStation Plus előfizetőinek. Az Instant Game Collectionbe olyan címek kerülnek be, mint a Lara Croft and the Temple of Osiris és a God of War: Ascension.

Interaktív előzetes a Rainbow Six: Siege-hez

Nézzük meg, hogyan alakul a kommandósaink akciója, ha te hozod meg helyettük a döntéseket Rainbow Six: Siege interaktív előzetesében! Ezúttal a nemrégiben leleplezett Terrohunt játékmódba nézhetünk bele.

Csődöt jelentett a Dead Island 2 volt fejlesztője

A Dead Island 2 egykori fejlesztője, a Yager Productions fizetésképtelenné vált, miután a Deep Silver elvette a projektet a német csapattól. A csődvédelem értelmében a megmaradt dolgozók kifizetésével nem lesz gond.

NHL 16 - traileren az EA Sports Hockey League

Az EA Canada még egyszer nem követi el ugyanazt a hibát, azaz az idei hokiszimulátorban már kapásból benne lesz a közönség-kedvenc EA Sports Hockey League játékmód, amelyről most egy előzetes is érkezett.

The Witcher 3 - ezt tudja a New Game+

A hét elején kiderült, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt utolsó ingyenes DLC-je a New Game+ játékmóddal bővíti a repertoárt, a CD Projekt RED ma pedig részletezte, hogy miért érdemes újrajátszanunk vele az RPG-t.

Elrajtolt az új King's Quest

Ma piros betűs napot tarthatnak a kalandjátékok rajongói. Az Activision jóvoltából 32 év után feltámadt a King's Quest, az új iteráció első epizódja A Knight To Remember címen fut, befutott a launch trailere is.

Megérkezett az N++, itt a launch trailer

Folytatást kapott a Metanet Software népszerű platformere, az N++ ma jelenik meg, méghozzá kizárólag PlayStation 4-re. A debüt apropóján egy háromperces launch trailert is tudunk mutatni nektek.

Super Mario Maker - tud majd újat mutatni!

Új előzetest kapott a Super Mario Maker, amely kicsit azoknak a rajongóknak a büszkeségét igyekszik megcincálni, akik azt hiszik, kívülről fújják a létező összes Mario-pályát.

HWSW: Megjelent, letölthető a Windows 10

Eljött a nagy nap, manuálisan vagy a Windows Update-en keresztül is telepíthető az új operációs rendszer. Az, aki korábban nem regisztrált a frissítésre, egy hivatalos alkalmazással ezt megkerülve is elindíthatja a telepítést.