Hírarchívum - 2015. július

Minden, amit a Van Helsing: Final Cutról tudni kell

A várva-várt Warhammer 40K-játéka előtt a Neocore még egyszer nekifut a The Incredible Adventures of Van Helsingnek. A Final Cut névre keresztelt csomag az egész trilógiát tartalmazza, minden finomsággal együtt.

GC 2015: Új infók jönnek a Horizon: Zero Dawnról

A Guerilla Games egyik fejlesztője, Mark Norris a Twitteren erősítette meg, hogy az idei E3 egyik meglepetéscíme, a Horizon: Zero Dawn is jelen lesz Kölnben. Állítólag új látnivalókat és információkat is kapunk majd.

Star Wars: Battlefront - új játékmódot mutatnak be

Az Electronic Arts és a DICE a Twitteren erősítette meg, hogy a mai nap folyamán lerántják a leplet a Star Wars: Battlefront egyik vadonatúj játékmódjáról, amit jó eséllyel Kölnben már ki is lehet majd próbálni.

Datálva a Toy Soldiers: War Chest

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Signal Studios fejlesztésében készülő Toy Soldiers-sorozat legújabb része, a Toy Soldiers: War Chest. Az új felvonás augusztus 11-től lesz beszerezhető.

Gears of War: Ultimate Edition videónapló

Újabb fejlesztői naplóval jelentkezett a jövő hónap végén a boltok polcaira is felkúszó Gears of War: Ultimate Edition. A The Coalition csapata ezúttal a játékmenettel kapcsolatos kihívásokról mesél.

Történetmesélős trailert kapott a LEGO Dimensions

A LEGO univerzumain átívelő, epikus kalandot ígér a LEGO Dimensions, amelyben a különböző világok hőseinek a galaxis feletti hatalomra szomjazó Lord Vortechet kell majd legyőzniük. Itt a sztoritrailer!

TW: Warhammer - a mágikus The Luminark of Hysh

Folytatódik a Total War: Warhammer nemrég elindított videósorozata, amiben a játék fontosabb egységeit mutatja be a The Creative Assembly. A legújabb videóban a mágikus erejű The Luminark of Hyshsel ismerkedhetünk meg.

GC 2015: Bemutatkozik a WoW új kiegészítője

A Blizzard a Twitteren erősítette meg, hogy a jövő héten kezdődő Gamescomon bemutatják a fogyatkozó népességű World of Warcraft legújabb, szám szerint hatodik kiegészítőjét.

Dying Light - jön a The Following expanzió

Már egy ideje pletykálnak arról, hogy hamarosan járműveket is vezethetünk a Dying Lightban. Nos, ez immáron hivatalos, elvégre a Techland bejelentette a The Following címen futó kiegészítőt. Hatalmas lesz!

Just Cause 3 - ismerd meg Rico Rodriguezt!

Nem tudod, hogy ki az a Rico Rodriguez? A fiatalember a Just Cause-játékok főhőse, ráadásul földön, vízen és levegőben is képes borsot törni a diktatúra talpnyalóinak orra alá. Az új fejlesztői napló őrá koncentrál.