Hírarchívum - 2015. szeptember

Élőszereplős traileren a Wasteland 2

A jövő hónap közepén mutatkozik be a PC-re már megjelent Wasteland 2 felújított és kiegészített változata, a Director's Cut, ami ezúttal már konzolokra, PS4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz. Új trailert mutatunk.

Life is Strange - jövő hónapban lezárul a kaland

A mai napon ünnepli születésnapját a Life is Strange játékbeli főhőse, Max, így a Dontnod Entertainment ennek tiszteletére ma megerősítette, október végén érkezik az ötödik, befejező rész.

Blood Bowl 2 - az utolsó trailer

A mai napon mutatkozik be a Warhammer-univerzummal házasított amerikai foci, a Blood Bowl második iterációja. A premier alkalmából megérkezett az ilyenkor szokásos utolsó, vásárláshoz kedvet csináló előzetes is.

Traileren a Rise of the Tomb Raider

Új kedvcsinálót kapott az ősz egyik legjobban várt játéka, a Rise of the Tomb Raider. A kétperces előzetes gyönyörű tájakat, valamint akciódús és izzasztó jeleneteket vonultat fel.

HWSW: Már 1500 Steam-játék támogatja a Linuxot

Elérte a bűvös 1500-as határt a Linux-kompatibilis játékok száma a Steam könyvtárában. Ezzel az operációs rendszer támogatása már az Apple OS X közelébe ért, a Windows azonban továbbra is nagyon messzinek tűnik.

Minden, amit tudnod kell az új Heroesról

Jövő héten kerül boltokba a Might & Magic: Heroes-sorozat legújabb fejezete, a Ubisoft pedig kiadott hozzá egy új trailert, amely segít nektek képbe kerülni a hetedik rész funkciói és újdonságai kapcsán.

Brit toplista: trónt fosztott a The Taken King

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, ahol annak ellenére tudott aranyéremmel nyitni a Destiny: The Taken King, hogy közel sem produkált olyan eladásokat, mint az alapjáték.

Blood Bowl 2 - orkok az elfek ellen

Holnap jelenik meg Cyanide vérfocija PC-n, Xbox One-on és PS4-en, ám két csapat bemutatójával még adósak voltak a srácok. Az orkok és a high elfek csapnak össze a legújabb gameplay videóban.

Ismét mozog a Horizon: Zero Dawn

A TGS-en a Guerilla Games nyitott világú játékát is kiállították, így erről is tudunk mutatni egy friss gameplay felvételt. Főhősnőnk, Aloy robotdinókra vadászik feltűnésmentesen, a fűben lapítva.

Bloodborne - részletek a The Old Hunters DLC-ről

A játék producere, Masaaki Yamagiwa több fontos infót is elárult a GameSpotnak a Bloodborne első (és utolsó) DLC-jéről. Most már tudjuk, hogy a csomagban 10-15 új fegyvert kapunk, de szó lesz a pályákról és a nehézségről is.