Hírarchívum - 2015. szeptember

Frissítve: Overwatch - bemutatkoznak a Junkerek

Vadonatúj előzetessel jelentkezett a Blizzard ingyenes multiplayer-orientált lövöldéje, az Overwatch. A legújabb kedvcsináló két új szereplőt, két elvetemült bűnözőt, Jamison Fawkest és Mako Nutledge-et mutatja be.

Mégsem jelenik meg idén az új Hitman

Mégsem jelenik meg idén az új Hitman, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy csak jövő tavasszal rajtoltatják el a játékot. Szerintük így jobban járunk, több tartalmat kapunk majd a premierkor.

Késik a Sword Coast Legends is

Újabb késésről kaptunk hírt az imént, a Sword Coast Legends sem tudja tartani az eredeti megjelenési dátumát. A PC-s változat kicsit, a konzolos sokat késik, utóbbira már ne is számítsatok idén!

Pamela visszatért, és szebb, mint bármikor

Egyre ígéretesebbnek tűnik a NVYVE Studios új játéka, a Pamela, amit olyan játékok ihlettek, mint a Mass Effect, a Deus Ex vagy a BioShock. Mutatunk belőle néhány új screenshotot és egy trailert is!

Csúszik a Van Helsing: Final Cut

A tervezettnél, ha nem is sokkal, de később jelenik meg a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut. A készítők az így nyert időt tesztelésre fordítják a bejelentésük szerint.

Pro Evolution Soccer 2016 - megjött a PC-s demó

A Konami olyan lendülettel adta ki a Pro Evolution Soccer 2016 PC-s demóját, mintha a játék számítógépes változata tökéletes lenne, holott egyáltalán nem az. És a próbaverzió csak ront a helyzeten.

VR-játékon dolgoznak a Monument Valley alkotói

Bemutatta legújabb játékát az ustwo Games, és nem hazudtolták meg magukat a srácok, ezúttal is egy izgalmas kísérleti projekten dolgoznak. A Land's End a Samsung Gear VR-hoz készül.

Kickstarterre költözött az Allison Road

Július elején mutatkozott be a P.T. szellemi örökösének tartott VR-horror. Az Allison Road a jövőben a Kickstarteren folytatja pályafutását, a készítők 250 ezer fontot szeretnének összekalapozni.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 - mozgásban a multi

A GameSpot jóvoltából most mozgás közben is megleshetjük a Tony Hawk's Pro Skater 5 multiplayer szegmensét, ami kizárólag a jelen generációs gépek kiváltsága lesz, bár egyelőre nem látni, miért is.

Fallout 4 - hű társunk, Dogmeat

Újabb kulisszák mögötti videót kapott a Fallout 4. Az E3-as visszatekintőben a játékbeli társunkról, a hűséges kutyáról tudhatunk meg többet, köszönhetően a játék rendezőjének, Todd Howardnak.