Hírarchívum - 2016. január

Elcsúsztatták a Star Wars: Episode VIII premierjét

A Disney bejelentette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben nem 2017 májusában, hanem csak decemberben kerül mozikba a Star Wars: Episode VIII. A cég a szintén decemberi Az ébredő Erő sikerét emlegeti a közleményében.

Paws - önálló kiegészítőt kap a Shelter 2

A Might and Delight váratlanul lerántotta a leplet a Shelter 2 világában játszódó, de önállóan futtatható játékáról, a Pawsról. Ebben a részben egy bébihiúzt alakítunk, akivel a hazautat kell majd megtalálnunk.

Mortal Kombat X - érkezik a felhizlalt XL-kiadás

A Warner Bros. Interactive Entertainment megerősítette, hogy márciusban mutatkozik be a Mortal Kombat X felturbózott kiadása. A Mortal Kombat XL mindent tartalmazni fog, ami eddig megjelent a játékhoz.

Áprilisban jön a konzolos Assetto Corsa

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a tavaly nyáron bejelentett konzolos Assetto Corsa. A Kunos Simulazioni rengeteg elismerést besöpört szimulátorának átirata április végén debütál PS4-en és Xbox One-on.

The Division - befutottak az élőszereplős videók

Gőzerővel pörög a The Division reklámkampánya. A frissen kikerült videók óta leginkább negatív hírekről és csalódott rajongókról lehet mostanában olvasni, a játékhoz készült élőszereplős ízelítők viszont elég jóra sikeredtek.

Borsos árcédulát kapott a The Witness

Megkezdődött a PC-s The Witness előrendelői akciója, így arra is fény derült, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a PlayStation 4-re is készülő új Jonathan Blow-játék. A rossz hír az, hogy meglepően sokba.

Jön a dobozos Ziggurat

A Milkstone Studios tavaly mutatta be a Hexen és a Heretic előtt is tisztelgő Zigguratot, ami a csapat friss sajtólevele szerint a jövő hónapban végre dobozos változatban is kapható lesz.

Képregény készül a Dark Souls alapján

Még a harmadik rész megjelenése előtt debütál majd a Dark Souls képregényváltozatának első fejezete, a rajongóknak így lesz mivel hangolódniuk a folytatás premierjére.

Jövő héten kiegészül a Rise of the Tomb Raider

A Microsoft bejelentette, hogy jövő héten válik letölthetővé a Rise of the Tomb Raider új kiegészítője, a Baba Yaga: The Temple of the Witch. A DLC-t valószínűleg csak az xboxosok kapják meg egyelőre.

Bemutatkozik az Igazság Ligája

Az új Suicide Squad-előzetes mellett más filmes híreket és látnivalókat is szállított nekünk a DC Comics: belenézhetünk a Wonder Woman-filmbe, bemutatkozik az új Flash és Cyborg, és még a Batman v Supermanhez is van egy új snittünk.