Hírarchívum - 2016. január

Star Citizen - Gillian Anderson is bemutatkozik

Újabb kulisszák mögötti kedvcsinálót kapott a Star Citizen különálló egyjátékos módja, a Squadron 42. A stábhoz Gillian Anderson is csatlakozott, aki most elmeséli, mennyire nagyszerű élmény volt a játékon dolgozni.

The Order 1886 - mozifilmnek nem is rossz

A Sony tavalyi exkluzív címe, a The Order 1886 nagy reményekkel vágott neki a téli premiernek, mégis óriásit bukott a Ready at Dawn viktoriánus Londonban játszódó interaktív kalandja. Talán ha egyből celluloidra készítették volna...

Vadonatúj látnivalókon a Space Hulk: Deathwing

A tavalyi E3 után ismét hallat magáról a Focus Home Interactive és a Streum On Studio közös Warhammer-játéka, a Space Hulk: Deathwing. A friss, ropogós állóképek ezúttal a játék helyszínéül szolgáló hajót mutatják be, belülről.

Hardcore móddal erősít a Driveclub

A napokkal ezelőtt beharangozott februári Driveclub-frissítés egyik legnagyobb újdonsága az a most megerősített Hardcore játékmód lesz, amiben minden rásegítést kikapcsolhatunk majd.

Idén biztosan nem lesz Destiny 2

A Kotaku riportja szerint a Bungie nem tudja tartani a Destiny tízéves ütemtervében lefektetett időpontokat, így már az idén szeptemberre ígért Destiny-folytatás is csúszni fog.

Naruto launch party lesz Kecskeméten

A Naruto Videojáték és Anime-Manga Közösség csapata egy remek launch partyval lepi meg a rajongókat február 6-án. Ha kipróbálnád a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4-et, látogass el Kecskemétre!

Fejlesztői naplón a The Solus Project

A Grip Games kiadta az első fejlesztői naplót a The Solus Project néven futó túlélőjátékához, melyben hősünk egy idegen bolygón hajt végre kényszerleszállást. A legénység többi tagja odaveszett.

Rise of the Tomb Raider - ez kell a 60fps-hez

Ugyan a minimális gépigényt már ismerjük, ám azt eddig nem tudtuk, hogy milyen videókártya kell a 60fps eléréséhez magas grafikus beállítások mellett. Az NVIDIA sietett a segítségünkre.

Befutott a The Division hivatalos gépigénye

Ha epekedve várod a márciust és kíváncsi vagy, hogy a masinád futtatja-e a The Divisiont, akkor jól figyelj! A Ubisoft elárulta a játék minimális és ajánlott rendszerkövetelményeit.

Dátumot kapott a Necropolis

A Shadowrun Returns fejlesztőjének új játéka március közepén landol PC-n, emellett a stúdió megerősítette, hogy az egyjátékos kampány mellett kooperatív játékmódot is találunk a Necropolisban.